kasia.zosia
Moderatorka
Tzn kto z was na wizycie? On?Czeka mnie jutro wizyta z K na pomocy doraznej albo IP.. Wiec raczej nie upieke bulek, eh [emoji22]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tzn kto z was na wizycie? On?Czeka mnie jutro wizyta z K na pomocy doraznej albo IP.. Wiec raczej nie upieke bulek, eh [emoji22]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Baranek- Ja chyba mam, ale póki co czuję je tylko siedząc na wc, odpukac nie dokuczaja dlatego nic tam nie robię. Po pierwszej ciąży miałam małe trochę je leczyłam antybiotykiem, ale skończyło się na zabiegu zamrażania i było ok
A Ty mocno czujesz objawy?
Dziewczyny ja jeszcze nie spakowana do szpitala od jutra 35 tydzień, a tu ciągle coś. Dziś padam na twarz, chodziliśmy pół dnia po galerii szukając kurtki dla męża i nic..
Ale znalazłam za to płaszcz dla siebiePoczekam, aż cena spadnie i będzie mój
![]()
Dziewczyny podpytam o jeszcze jedna rzecz... macie hemoroidy?? Bo mnie właśnie wyszły ..... okropne tojakaś maść kupiłam z apteki ale mam wrażenie zE tylko trochę pomaga..
Baranek- Ja chyba mam, ale póki co czuję je tylko siedząc na wc, odpukac nie dokuczaja dlatego nic tam nie robię. Po pierwszej ciąży miałam małe trochę je leczyłam antybiotykiem, ale skończyło się na zabiegu zamrażania i było ok
A Ty mocno czujesz objawy?
Dziewczyny ja jeszcze nie spakowana do szpitala od jutra 35 tydzień, a tu ciągle coś. Dziś padam na twarz, chodziliśmy pół dnia po galerii szukając kurtki dla męża i nic..
Ale znalazłam za to płaszcz dla siebiePoczekam, aż cena spadnie i będzie mój
![]()