Grabcia trzymam kciuki i strasznie zazdroszczę, że niedługo będziesz z maleństwem! [emoji4]
Wszystkozajete ja też póki co aż tak nie narzekam, chyba bardziej psychicznie się męczę. Ale też zdałam sobie sprawę, że dziewczyny są kilka tygodni do przodu. Więc może za te dwa/trzy tygodnie będę umierać [emoji29]
Kasia.zosia różni ludzie są. Mnie już nic nie zdziwi.Moze ta mama boi się, ze jej dziecko za bardzo oplubi sojne. Znam sytuację z mojego miasta rodzinnego, gdzie facet zrobił dziecko jednej dziewczynie. Zostawił ją dla innej. Tej też zrobił dziecko i jeszcze zanim urodziła ją też zostawił... Szkoda tych dzieci po prostu. Facet ma je gdzieś, nawet ich nie odwiedza. Wszystko działo sie na przestrzeni 2/3lat. On ma 23lata a one po 21... I co nim kieruje, że ma takie parcie na plodzenie dzieci?
Udały mi się te bułeczki! Jagodka przepis rewelacja, skoro mi wyszly to znaczy, ze naprawdę każdemu wyjdą [emoji23] Może najpiękniejsze nie są ale małż zadowolony, mówi, ze przepyszne [emoji4] Zrobilam z czekolada gorzka/mleczną i marmolada.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom