Nuśkaaa
Fanka BB :)
Grabcia gratulacje! ;D
Odpoczywaj teraz i zbieraj siły
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywaj teraz i zbieraj siły
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czuję ale bardzo słabo i nie wszystkie ruchy przypuszczam, dlatego tydzień temu w środę panikowałam i chciałam jechać na ktg, bo słabo go czułam. Później zorientowałam się, że to przez twardy brzuch
Liczy się ruchy koniecznie podczas ktg po to, żeby zobaczyć czy dziecko ucieka spod ktg bo się rusza, czy zanika mu tętno.. Ponadto jak dziecko się rusza to potrafi sfałszować liczbę skurczy. I albo liczy się w głowie, albo klikaczem - klikacz jest fajny, bo on stawia kreskę na ktg i widać w którym dokładnie momencie jest ruch
Klauduśka - śliczne Ci wyszłySmacznego
Liczy się ruchy koniecznie podczas ktg po to, żeby zobaczyć czy dziecko ucieka spod ktg bo się rusza, czy zanika mu tętno.. Ponadto jak dziecko się rusza to potrafi sfałszować liczbę skurczy. I albo liczy się w głowie, albo klikaczem - klikacz jest fajny, bo on stawia kreskę na ktg i widać w którym dokładnie momencie jest ruch
Klauduśka - śliczne Ci wyszłySmacznego
mogę zrobić jak dorwę się do komputera czyli pewnie jutroGrabcia gratuluję [emoji4][emoji4][emoji4]
To teraz ktoś musi stworzyć listę rozpakowanych lutowek [emoji4]