Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia.zosia, podobno foteliki montowane tyłem do kierunku jazdy są znacznie bezpieczniejsze, niż te przodem.
Wszystkozajete, też planujemy drugi fotelik montować tyłem do kierunku jazdy
A moja torba dalej leży i kwiczy - jest pustaale już zaczynam w jednym miejscu gromadzić rzeczy do szpitala
czy kupujecie sobie do domu podkłady, takie na łóżko?
Mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie ani zle nie zrozumiecie. Lubie zwierzeta, psy, koty itp ale nie moglabym miec takowego w domu tymbardziej przy malym dziecku. Obrzydza mnie troche mysl, ze pues czy kot lize sie po jajkach a pozniej podchodzi i lize moje dziecko. Bylam dzis u kolezanki i o tym myslalam wlasnie. Ma psa, calkiem sporego i ten pies przewala sie na tej macie piankowej po ktorej pelza jej synek. Obok leza zabawki, smoczki a ten maly wiadomo, wszystko wklada do buzi. Lazi po podworku, tarza sie po trawie a pozniej do dzieciaka. Sterylne zycie tez nie jest dobre ale to chyba nie dla mnie.
Dzisiaj pierwszy raz od...no nie wiem moze lat? Kapalam sie w wanniew dodatku z synkiem. Wszystkim przyszlym mamom polecam, jak juz wasze dzieci podrosna oczywiscie
niesamowite doznanie, fajnie wrocic do takiej bliskosci (bez zadnego podtekstu pedofilskiego czy cos). Dzidzius w brzuchu tez szalal, chyba spodobalo jej sie cieplo wody i glaskanie brata
![]()