Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dostałam jedną dawkę a druga ma być po 24 godz.Jestem za przeniesieniem się na zamknięty, albo zamknięciem tego. Marcówki zdecydowana większość postów mają na zamkniętym, jest też wątek ogólny, żeby mogły nowe osoby dołączać i jeśli one się udzielają na tym ogólnym to są zapraszane na zamknięty. Tak samo nieaktywne od dawna osoby są usuwane z zamkniętego, żeby zachować jakąś tam prywatność i mieć aktywną społeczność, a nie tylko tabuny czytaczy. Co do dodawania nowych wątków przez poboczne osoby to ja akurat tego nie zauważam bo korzystam tylko z aplikacji w sumie i zaglądam w subskrybowane, ale porządek musi być
Magdalena w szpitalu jesteś nadal tak? Sterydy na płucka dostałaś?
Nie masz bo jesteś jeszcze "świeża"Ja też jestem za zamkniętym. Zastanawiam się czy on już jest czy dopiero będzie bo pewnie dostępu nie mam![]()
tylko ja mam taki problem, że na ten już zamknięty nie umiem trafić... i nie rozumiem czy to jakiś nowy będzie zamknięty, czy wszystko tu, czy ten już zamknięty... mam nadzieję, że nie poplątałam [emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom