Hej laseczki - przyszłe mamusie
Martus001 - masakra ..., jaką opieka ..łał, dobrze że masz prywatna wizyte , a ta baba ani nie potwierdziła ciąży ani nic a kasę zgarneła. ..pfff. a prywatnie to pewnie by tam skakała
Moniska- witaj , gratuluję ciąży i jeśli masz się ochotę tu udzielać narazie to zapraszamy , ja mieszkam w Irlandii i tak samo wygląda ta "opieka" nad ciężarna jak i w UK.
Fabimama- a gdzie zawozisz list ? Jaki szpital?trzymam kciuki za szybka wizyte , z imion tez mi się Leon podobał ale tu mówią Lion a to juz lew wiec jednak się nie zdecydujemy

. Imienia dla chłopca kompletnie nie mamy a wszytsko co mowie z dziewczynkowych to W. Od razu ze nie i tyle hehe. Także czuje ze będzie ciężko
Ja dziś sama z młodym, W. w pracy cały dzień , chyba pojedziemy do koleżanki bo co tu robić , dziś tak zimno u mnie ze musiałam ogrzewanie odpalić masakra! ...
A pozatym to mam takie mdłości tak mnie na wymioty zbiera a jeszcze nawet nic nie jadłam . Fu uu,
Kruczyca - daruj sobie to golenie jak takie schizy po tym

. Dobrze ze to się okazało zacięciem a nie ze coś z dzidzia. Ja tez cały czas spr. Co i jak.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom