Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli mama Styczniowa już z Ciebie a teraz Lutowa?Tak zrobie dziewczyny,dzieki za wiare i wsparcie :* iickasia, mamy dzieci w tym samym wiekutzn.moj ma rok i 5 miesiecy
Witamjestem tu nowa, ale postanowiłam spróbować i zalogować się. Moj termin to ok 8.02.2017
![]()
Mi też marzył się piesek.....ale tu u mnie to mało który najemca godzi się na zwierzęta. Jeszcze kot przejdzie bo nie robi hałasu. Jednak pies to trochę więcej obowiązków. A tak ciągle praca...a kotki to śpią pół dnia. Kuwete się wymieni. A też przychodzą się przytulicSuddenly - jak tam ta wizyta ?
Dziewczyny poczekajmy z grupą prywatna jak się skończą nowe mamy pojawiać no i fajnie by było trochę się poznać, a jest nas jednak troszkę
. ja z dziewczynami z poprzedniej ciąży dalej jestem w kontakcie , trochę posiedziałysmy na otwartym forum tu a później tu tylko na zamkniętym plus mamy swoją tajna grupę na fb.
Kami- fajnie ze chociaz towarzystwo kotow masz jak maz w pracy, mi się marzy piesek
Witaj Iza - gratulacjei zapraszamy
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom