• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
U mnie 6t 3d i tylko lekkie mdłości pojawiające się nagle w różnych porach dnia. Ale spalabym cały czas. Tydzień byłam na zwolnieniu z powodu przeziebienia wiec mogłam sobie leżeć w łóżku całymi dniami ale jutro wracam do pracy i boje się jak usiedze za biurkiem osiem godzin :-) w czwartek mam usg i zaczynam się coraz mocniej stresowac..

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki trzymam kciuki za Wasze usg :) wiem ile to stresu to całe czekanie, ja do 6tyg myślałam ze jajko zniose prędzej, niż na wizytę pójdę.

Zjadłam litr lodów smietankowo-czekoladowych i usnelam snem przerywanym 4razy telefonem na 2godz. Czuje się jak wywirowana,a tu obiad robię bo mąż zaraz wróci

reklama
Kobietki trzymam kciuki za Wasze usg :) wiem ile to stresu to całe czekanie, ja do 6tyg myślałam ze jajko zniose prędzej, niż na wizytę pójdę.

Zjadłam litr lodów smietankowo-czekoladowych i usnelam snem przerywanym 4razy telefonem na 2godz. Czuje się jak wywirowana,a tu obiad robię bo mąż zaraz wróci
Airfix pamiętam jak we dwie tu szalalysmy że stresu przed usg :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry