reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny a czy któraś ma też taki problem ze wzdęciami? Nie chodzi mi tylko o wywalony brzuch do przodu tylko o takie które dosłownie stopują pracę jelit. Ja od wczoraj już nie wiem co mam z nimi robić, brzuch twardy i boli przy nacisku, mam strasznie zagazowane jelita. Nie pomaga ani espumisan ani activia :( wszystko stoi w miejscu a ja marzę żeby mi się w końcu przelało

reklama
Mam ten sam problem. Próbuje już wszystkiego i nic nie pomaga. Na wielu forach dziewczyny piszą o jedzeniu suszonych śliwek. Nie lubię ich smaku ale chyba będę musiała spróbować:-) jak macie jakieś skuteczne sposoby to dolaczam się do prośby kolezanki :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam - 10mg dwa razy dziennie :) macie podobne dawki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png
Ja też tak brałam...Z tym ze Duphaston zdrozal od maja wiec przeszłam na Luteine 100 dopochwowa.

Drusia I ja właśnie też przestałam badać progesteron, co by nie stresować się. Co ma być już to będzie

Hej laski

Mam kompa w koncuu! I juz was wszystkie wpisuje na listę :) wiec proszę o detale ten kto jeszcze nie dał :)

Ja tez dziś krokiety jadłam ! Mniam mm haha - także tak dziś dzień krokietow :D , zagryzłam kiszona kapusta palce lizać,

Airfix - mamy takie same smaki widzę, hah :)

Magdziocha- niezle - faktycznie jak 5 miesiąc ;)

Był tu przepis na jakieś kotleciki nie jestem pewna kogo ale proszę może o wrzucenie na wątek przepisów , który można założyć bo nawet nie wiem czy taki mamy hihi

Mloda - dobrze ze dostałaś dupka, napewno juz serduszko następnym razem zobaczysz ,

Ja biorę cyclogest 400 mg raz dziennie , bo mam krwiaka do zniwelowania,

Drusia - to mam nadzieje ze będziesz brała jeszcze progesteron , żeby lekarz nie wpadł na pomysł żeby odstawić, ale teraz nie musisz robić progesteronu bo przyjmujesz go więc wysoki ,

Dziewczyny na zaparcia jabłuszka tarte ale świeże ! Jogurcik naturalny z otrebami, naczczo szklankę cieplej wody , z cytrynka lub bez , ale to normalne że jelita zwalniają bo to przez progesteron

No i witam wszytskie nowe mamy :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak brałam...Z tym ze Duphaston zdrozal od maja wiec przeszłam na Luteine 100 dopochwowa.

Drusia I ja właśnie też przestałam badać progesteron, co by nie stresować się. Co ma być już to będzie

Mi powiedziała, że lepiej doustnie w moim przypadku, przy skracającej sie szyjce preferuje luteinę. Ja się nie znam :P ale rzeczywiście nie najtańszy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie do Was. Zrobiłam 3 testy każdy wyszedł pozytywny. Z dnia na dzień kreseczki mocniejsze do tego mdłości i obrzmiałe piersi. Ostatni okres 16 maja (cykle mam długie około 31 dni). Dziś byłam na usg i nic nie było widać. Lekarz mówił ze ciąże dopiero widac przy becie powyżej 1000 a u mnie narazie 851. Martwię się czy wszystko będzie dobrze :( termin z okresu wychodzi na 20 lutego :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry