Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rany, takiemu maleństwu podcinać wędzidełkoU mnie też mały spadał z wagi - okazało się ze wędzidełko do podciecia (idziemy w środę podciac), ja nie odstawiłam od piersi, tylko daje najpierw piers a później resztę odciagam laktatorem i daje z butli , po prostu wiem ze on nie opróżni do końca bo takiego ruchu językiem nie ma, ale jak laktatorem działałam wcześniej to mniej więcej wiem ile mam,
Kazali mi mm dokarmiac, kupiłam ale staram się moje dawać
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
myślisz że to jest przyczyną nieefektywnego ssania? Ja tak samo robiłam jak ty że najpierw pierś a potem butla i takim systemem spadał na wadze. Dlatego kazała mi puki co odstawić i dawać samą butlę. Teraz już ładnie przybrał. Też mam w pogotowiu mm NAN jakby mi brakło mojego. Bo tak na styk mi wystarcza, mój teraz zjada tak ok 60 ml.
Super!!! Gratulacje dla mamy i zdrówka dla Wiktorka!!! Wiktor ładne imię☺Wiktorek jest już ze mną. Już nawet cycujemy. Ur o 14:30. 2900g, 52cm, poród sn bez nacięć pęknięć itp ekspres 4godziny
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety większość szpitali to praktykuje bo na początku jest mało co pokarmu . Ważne żebyś jak najczęściej przystawiała by pobudzić laktację. W 3 dobie napływa więcej mleka. Powodzenia w karmieniuJagodka gratulacje [emoji5] moj tez na cycku ale ciągle plakal i jak wzieli go na badania to go dokarmili żeby nie plakal [emoji34]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety większość szpitali to praktykuje bo na początku jest mało co pokarmu . Ważne żebyś jak najczęściej przystawiała by pobudzić laktację. W 3 dobie napływa więcej mleka. Powodzenia w karmieniu![]()
Ja już na sali, pod ktg i właśnie dostaje oxy..
Ogólnie personel przemiły, sala 2osobowa, wszystko nowoczesne i czyste więc jest super![]()
Lekarz powiedziała że raczej potrwa to u mnie kilka dni.. zobaczymychyba oblatuje mnie strach że to juz za niedługo
![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom