Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki za bete!!!!Witam nowe mamy
Sama dlugi sie nie odzywałam bo sesje konczylam teraz juz w końcu po ostatnim egzaminie ale niestety jakis wrzesień bedzie.
Nie odzywałam sie tez bo bylam na wizycie u prywatnego gina, tego co prowadził moja ostatnia ciaze. I niestety w 8 tygodniu nadal nie słychać sercaale staram się byc dobrej myśli, ginekolog tez byl naprawde super podczas tej wizyty, powiedzial ze zawsze owulacja mogla sie przesunac troche. I ze jest optymista i potrzebuje na wszystko dowód na papierze wiec mam się nie zamartwiac i zrobić bete w odstępie 48 h (czyli druga w sobotę) i jak bede miała wyniki to podjechac do niego bo ma wtedy dyżur w szpitalu i zobaczy co mówi beta. A gdyby cos sie działo w ciagu tych dni to od razu dzwonić. Mam wyniki pierwszej, 44670, czyli 7-9 tydzien. teraz jeszcze jutro i zobaczymy czy wzrasta dobrze
![]()
Nic nie pisałam ale podczytywalam Was na bieżącojezeli okaże sie ze wszystko w Porządku jednak jest ro poproszę o przyłączenie do fb. Miłego dnia wszystkim, ja dzisiaj jade wybierać obrączki
chociaż cos dovrego
W końcu łóżko !!! Nas czeka zakup nowego materaca w październiku .. u mnie dziś równo 8 tydzień!!!!Martuś trzymam kciukibędzie dobrze
![]()
Do nas wczoraj przyszło w koncu łóżko. Dawno się tak nie wyspałamdziś zaczynam 9tc
![]()
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom