Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ciąży nie wolno stosować aplikatora, jest podane w ulotce.ja z poczatku bralam luteine dopochwowa, ktora zapisali lekarze w szpitalu, a moj gin stwierdzil,ze lepiej nic tam nie podrazniac aplikatorem i zmienil na duphaston doustny.Bralam 2x1 tabl, ale po nawrocie plamien mam 3x1. Co lekarz to inaczej ;-)
Wszystkozajete kciuki za ustanie plamien :-)
co do apetytow, to dzien zaczelam plackiem czekoladowym, ktory mi na wczorajsze imieniny upiekl starszy synus-oczywiscie przy niewielkiej pomocy ;-)
a ogolnie to ciagnie mnie do ostrego-ciemna bula z maslem do tego malosolny i musztarda-mniam
konczymy 12 tydzien ;-)
![]()
wlasnie w takiej sytuacji nie rozumiem lekarzy ze szpitala-kazali zakladac przy uzyciy aplikatora, zreszta nie tylko mi...W ciąży nie wolno stosować aplikatora, jest podane w ulotce.
Hmmm... to ja też tego nie rozumiem. :/ wiem że w ulotce jest, żeby w ciąży aplikować placem ze względu na ropulchnienienie śluzówki czy jakoś tak.wlasnie w takiej sytuacji nie rozumiem lekarzy ze szpitala-kazali zakladac przy uzyciy aplikatora, zreszta nie tylko mi...
dopiero ginp prywatnie zmienil na doustne,ale nie ze wzgledu ze nie mozna aplikatora, tylko zeby nie podrazniac
![]()
I U mnie lekarz prywatny też na urlopie od 18 lipca do 18 sierpnia, ale dał skierowanie na prenatalne i test pappa na NFZ. I jadę 3.08 i potem na wizytę już po urlopie 18.08.Ja się nie doczekam :-( lekarz ma urlopie i wizytę wcisnal pierwszego dnia jak wróci czyli...dopiero 16 sierpnia :-( przecież to jeszcze kupa czasu