reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Mój stwierdził, że on wczoraj odkurzał, to może sobie kruszyć w salonie.. No spoko, tylko gości dziś mamy i ja nie mam zamiaru odkurzać drugi raz...W ogóle czasem jak coś dowali, to nie wiem jak reagować. Jakby mi na złość robił.

Sojna to tak jak u mnie - w ciąży tak mam niestety i nie jest to powodem do niepokoju - nawet z kardiologiem o tym rozmawiałam. Więcej krwi do przepompowania, ciśnienie niskie, to tętno musi być wyższe

Sojna to tak jak u mnie - w ciąży tak mam niestety i nie jest to powodem do niepokoju - nawet z kardiologiem o tym rozmawiałam. Więcej krwi do przepompowania, ciśnienie niskie, to tętno musi być wyższe

To troszkę mnie uspokoilas :) na początku ciąży już też byłam u kardiologa ale ekg idealne wyszło ;) no i rzeczywiście mówił że jednak organizm musi silnej pracowac..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam konsultację kardiologiczną w poprzedniej ciąży, bo mi skoczyło raz mocno ciśnienie i wylądowałam w szpitalu. Wtedy sobie porozmawialiśmy z panem doktorem:) W ciąży zawsze puls mam powyżej 80 (spoczynkowy oczywiście, bo po aktywności zdarzało się nawet koło 120)

No to ja też się podpisuje pod tym plusem u mnie standard po nocy ze snu kolo 90 i tez zaczęło mnie to niepokoić ale ja tak mialam i przed ciążą też bo u mnie to od tarczycy tez się tak dzieje. Miałam niedawno dwa dni takie ze.myślałam ze chyba się wykończe ale przeszło zresztą u mnie nasila to się właśnie w lato jak jest gorąco. No ale w ciąży to normalne :)

tez to zauwazylam [emoji6]
uwinelam sie wlasnie z prasowaniem na caly tydzien [emoji106]
obiad sie robi, wiec mozna polezec
a propos cery to nigdy nie mialam z nia problemu, za to mam meeega sucha skore

8599e6ydh9ss8jgy.png
Ja tez prasowałam dzis bo wcześniej w tygodniu się nie dalo, było tak gorąca na zewnatrz plus ja na poddaszu mieszkam, okropienstwo. Czekam na zime :)

Japko mój się zawsze pyta po co sprzatam, według niego zawsze jest czysto. Wczoraj na necie widziałam taki tekst: mezczyzna jak wyniesie śmieci to myśli ze cały dom wysprzatal :D u nas strzał w 10.

U mnie o dziwo to pierwsza ciaza w której biust mi rośnie od poczatku. Przy poprzednich zwiększał się dopiero około porodu, z powodu pokarmu.

I stało się, wylądowałem w szpitalu. Brzuch mnie bolał i twardniał od wczoraj i trochę się zestresowałam że szyjka się skraca. Na szczęście wszystko jest ok i tylko spanikowałam. Niestety muszę się położyć na kilka dni(takie u nas są zasady niestety). Maluch waży 250 gram i na dodatek mamy następnego chłopaka na forum :-) . co do listy to łatwo jest krytykować i wytykać błędy, nie zawsze jestem w stanie wszystkiego wychwycić, czasami wystarczy napisać o korektę i na pewno zamienię co trzeba

Rozmaryn to nie dobrze ale najważniejsze że wszystko dobrze i maluszek ma się dobrze czyli kolejny chłopiec super :) trzymaj się tam dzielnie i dawaj znać co u Was :) Odpoczywajcie

reklama
Rozmaryn gratuluję synka:) Ja nie krytykuję, bo sama byłam moderatorem u siebie na lipcówkach i wiem, że to bardzo niewdzięczna rola. BTW, jak kogoś gdzieś nie ma, to zawsze można wysłać priv do Rozmaryn

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry