reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No u mnie to czasami szalenstwo !!! Juz nie mowiac o tym ile razy chcialam sie w ciazy rozwiesc:)
jakas znajoma ta melodia [emoji12] [emoji16] [emoji6] w ciagu 10 lat malzenstwa rozwodzilam sie ... juz nawet nie wiem ile razy [emoji15] [emoji33] [emoji35] [emoji21] [emoji13] [emoji12] [emoji16]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Co do ruchow to ja czuje lekkiw musniecia wieczorem. Tak mi sie przynajmniej wydaje ze to malutka fika w brzuchu :) Ze sportow to codziennie rano takie cwiczonka dla ciezarnych i basen w miare regularnie. Umarlabym bez ruchu ! Anna25 - zimno Ci wyszlo czyli opryszczka? Bo jezeli tak to posmaruj czyms ale idz do lekarza. Nieleczona jest niebezpieczna. Tak mnie nastraszyl ginekolog jak mu powiedzialam ze mialam opryche w ciazy... dostalam Heviran i mam zazywac jak znow cos tylko zaswedzi.

Poczytaj o heviranie zanim to weźmiesz i komukolwiek polecisz. Opryszczka o ile nie pojawia się pierwszy raz w życiu wcale nie jest niebezpieczna.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie bardzo pozno, chyba po 23:00 bylo jak zauwazyl ze nie wroce.... Pozniej caly ranek z tesciowa dzwonili, ale juz nie mialam sumienia rano i od tesxiowej odebralam telefon... Chociaz i tak myslalam ze bardziej bedzie sie martwil...
No i ja bym już kolejna awanturę zrobiła...że nie martwił się tak jak powinien [emoji23] Mój mi ciśnienie na noc podnosi, się nie nauczy chyba ze jak żona pyta czy ładne buty dla dzidzi wybrała to ma powiedzieć -ładne. A ten bez ogródek -brzydkie. I tak jutro kupię phii hahah no i ze jak kazała kupić rogalika 7days to powinien się zorientować ze miały do tego być lody. Ach te chłopy [emoji23]

O szok co Wy tu zapodajecie za awantury ;) mój mi wypomina, że okropna ze mnie Zołza w tej ciąży i nie powiem tydzień temu też się chciałam rozstać, ale najczęściej narzekam na to, że jestem po prostu zmęczona i brak mi czasu dla sobie. A to oakyeat fakty a nie wymysły ciężarnej ;):p

reklama
Cześć. Upiekłam dzisiaj 40 drożdżówek z jagodami. Połowę trochę przypieklam ale mała mi marudziła. Jadalne - a to najważniejsze. Moja dzidzia właśnie szaleje. Z dnia na dzień czuje ją coraz mocniej. Ja zawsze byłam aktywna - rower, rolki, deskorolka. W ostatniej ciąży coś się pozmieniało i przystopowalam. Teraz moimi ćwiczeniami są - spacery z dziećmi, odprowadzanie córy do szkoły, sprzątanie, bieganie za młoda, i na koniec ulubione ćwiczenie - leżakowanie w czasie kiedy mała śpi. W poprzedniej ciąży byłam tez wredna dla D, teraz znowu narzekam, a to plecy bolą, a to głowa. Już chłop nie wytrzymuje. Ostatnio mi powiedział że muszę coś ściemniać bo to nie możliwe zeby cały czas coś bolało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry