Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przecież jest taki wątek, Rozmaryn nim zarządza. A właśnie co z Rozmaryn? Wyszlas Kobieto z tego szpitala?Misia-A ja mam to samo prawie codziennie.... W ogole to by sie przydal zamkniety watek do wygadania sie i ponarzekania na mezow itpdzisiaj sie wzielam za pranie i prasowanie ubranek co dostalismy od znajomych ale chyba za wczesnie ...
Ja pamietam jak mój jeździł za granicę do pracy a ja byłam jeszcze w Polsce. I w sumie nie przeszkadzała mi rozłąka. A teraz jak nie wraca za długo do domu wieczorem i nie da znać kiedy będzie to jakoś mi dziwnieTo u mnie ból brzucha cały piątek był faszerowałam się no-spa i jakoś przeszło ale mialam stresowy piątek i myślę że przez to.
A ja od piątku u rodziców bo mąż na turniej pojechał i stwierdzam że człowiek czasami sam nie wie czego chce jak jest to czasami mam nerwa na niego i jak pojdzie do pracy to sie ciesze ze mam spokoj a jak pojechał to mi smutno w piątek było ze go nie ma i juz chciałam żeby wrócił![]()
Jak.dla mnie ok, bo teraz to tak skacze to tu to tamKurde, obudzila sie z bolem brzucha i mysle co wczoraj zrobilam, ze mnie w pachwinach boli i wogole :/
Zawsze mozemy sie przeniesc na zamkniety, wtedy nie bedziemy sie czaic co pisac czy jakie zdjecie wstawic! A tu na ogolnym zostawic info o tym na wypadek jakby sie jakas lutowka 2017 znalazla, co wy an to?