reklama

Lutowe mamy 2017

Do 30tygodnia ruchy mogą być nieregularne, także ja bym nie panikowala, na IP też bym nie jechała.
Przy lozyskach przodujacych absolutnie żadnego dzwigania, z plywaniem zapytaj lekarza, ale nie szalalabym.
Wszystkozajete baw się dobrze!
U nas krąży jakiś wirus biegunkowy, jeszcze lepiej:/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grabcia Mojego synka właśnie wirus dopadł, a jeszcze dziś ma testy sprawnościowe z piłki noznej, nie wiem jak to ogarnąć,bo kolejne za rok. Na razie nie ma gorączki. Ja też się źle czuje,boli mnie glowa od słońca wczorajszego :/

A u nas dziś ciepło ale słońca to w ogóle nie widać. Pochmurno jak nie wiem.
Przeczytałam dzisiaj ze do teraz powinno się przytyć 5-9kg niby. Nie za dużo? Mi się akurat waga rozladowala to nie wiem x) ale we wtorek mam wizyte to się okarze. Na wizycie z poprzedniego miesiąca nie przytylam nic...koleżanka powiedziała ze schudłam, że ze mnie wyciąga...

My już po basenie. Teraz synu idzie na tańce. W ogóle do nocy latamy...potem idziemy na przedstawienie a na 20 noc duchów w bibliotece ;-)
Sami...bo tatuś idzie na kawalerski do kolegi 0_o

Misia-A skąd jesteś, że nie ma słońca? Jadę tam !!!:)
Ja już 4 kg i jestem załamana, bo prawie w ogóle brzucha nie mam, taki malutki (choć mama tłumaczy, że w 1 ciąży u niej też dopiero było widać w 6 mscu, ja już prawie 18 tydzień i taki wydęty brzucho..), za to piersi-katastrofa-dwie donice ;( :D
Mnie wykańcza ta pogoda, marudzę przez to jak typowy polaczek, boli mnie głowa, nie mogę złapać tchu. W mieszkaniu koszmar-jak mieszkałam w Lublinie w swoim mieszkanku miałam dwustronne z balkonem, można było przewietrzyć, skryć się w innym pokoju przed słońcem... a tu.. 4 piętro, okna od zachodu, rolety są ale od 13-17 gehenna-po 31 stopni w pomieszczeniu. Musimy się z mężem ewakuować w tych godzinach.
Dobrego dnia, oby szło ochłodzenie, buziaki :)

U nas też słońce i gorąc, ale to dobrze bo prania się nazbierało a tak szybko wyschnie i wszystko dzisiaj popiorę:) na szczęście w mieszkaniu mamy dobrą izolację i w środku aż tak się nam nie nagrzewa

reklama
Misia-A skąd jesteś, że nie ma słońca? Jadę tam !!!:)
Ja już 4 kg i jestem załamana, bo prawie w ogóle brzucha nie mam, taki malutki (choć mama tłumaczy, że w 1 ciąży u niej też dopiero było widać w 6 mscu, ja już prawie 18 tydzień i taki wydęty brzucho..), za to piersi-katastrofa-dwie donice ;( :D
Mnie wykańcza ta pogoda, marudzę przez to jak typowy polaczek, boli mnie głowa, nie mogę złapać tchu. W mieszkaniu koszmar-jak mieszkałam w Lublinie w swoim mieszkanku miałam dwustronne z balkonem, można było przewietrzyć, skryć się w innym pokoju przed słońcem... a tu.. 4 piętro, okna od zachodu, rolety są ale od 13-17 gehenna-po 31 stopni w pomieszczeniu. Musimy się z mężem ewakuować w tych godzinach.
Dobrego dnia, oby szło ochłodzenie, buziaki :)
Moja waga jest w ogóle jakaś felerna, już mi dawno pokazywała ze przytylam 5 kg a w czwartek u lekarza okazało się ze niecałe 4. Norma normami ale i tak każda przybiera inaczej na wadze. Dzidziusie tez w brzuchu różnie rosną mimo że jakieś tam normy sa. A co do brzucha, ja w pierwszej ciąży tez do około 6 miesiąca mogła spokojnie udawać ze to tylko wzdęcia :D w drugiej do 5, a w tej juz w 3 miesiącu było widac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry