Kasia.Zosia współczuję grzybicy, w poprzedniej ciąży miałam id 12 tc do samego końca. Porażka.
Co do tej pieluchy, ja to się najbardziej boję, żeby Ala nie skończyła tak jak M i jego siostra. Teściowa miała takie parcie, że do dziś oboje brzydzą się wszystkiego co w tym zakresie jest związane. M do 11 roku życia był leczony na zaparcia nawykowe. Jego 9-letnia sis do dziś bez mamy nawet siku nie pójdzie, bo się sama nie wytrze, bo siki bleee oczywiście zaparcia nawykowe ma takie, że jej się kieszenie w jelicie zrobiły.
Jagódka zdrówka!
Turluturlu stojak dobry. Ja młoda kąpałam w salonie i wanienke stawiałam na ławie. Wodę wlewałam kubeczkiem, bo po cc nie ma opcji o noszeniu wanienki z wodą, nawet w tak niewielkiej ilości jaka jest potrzebna dla noworodka.
Z prysznicem na spokojnie dasz rade. Moja ma niecałe 2 lata i juz ja czasem myje pod prysznicem, a jaka wtedy dumna jest
Sojnabig super wiesci.
U mnie połówkowe 250 zł z 3d.
A że jeszcze zbiega mi się z wizytą to jednego dnia zapłacę 380 zł. Lekarz ten sam tylko do usg gabinet inny z wypasionym apartem usg.
U nas dziś pogoda lepsza, bo chłodniej. Byłam z Alą wymienić buty, bo po przymiarki w domu okazało się, że mają mało luzu i zaraz by mi wyrosła. Oczywiście mierzone w sklepie, ale tak się wyrwała i podkurczala palce, że nic z tego nie wyszło.