Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A u nas zawsze w gabinetach ale jak nie u swojego lekarza to się dostaje skierowanie do specjalisty i się nie placi. No i tez lekarz zawsze mówi kiedy i każe przyjść na wizytę w podanym terminieGratuluje kolejnego synkaale beda dziewczyny mialy duzy wybor haha
U nas usg prenatalne robis tylko w szpitalu, ale chyba dlatego ze lepszy sprzet maja przynajmniej lepszy niz u mojej lekarki... Dzisiaj do mnie dzwonili ze szpitala i w nastepny piatek beda ogladac serduszko synka bo u mojego meza w rodzinie bylo duzo zawalow i lekarz kazal dodatkowo zbadac ...
A u nas zawsze w gabinetach ale jak nie u swojego lekarza to się dostaje skierowanie do specjalisty i się nie placi. No i tez lekarz zawsze mówi kiedy i każe przyjść na wizytę w podanym terminie
A u nas zawsze w gabinetach ale jak nie u swojego lekarza to się dostaje skierowanie do specjalisty i się nie placi. No i tez lekarz zawsze mówi kiedy i każe przyjść na wizytę w podanym terminie
Rozlozylam się już całkiem :-( co począć?
O to superto tak jak u mniemój lekarz dodatkowo do porodu przychodzi i zajmuje się opieką poporodową w szpitalu
Wow! Super, że się tak udało. Na tamta nic nie działa. Jak juz nie może wytrzymać to potrafi zrobić pod siebie...Moj syn tez.miał zaparcia nawykowe ale na szczęście może z pół roku i przeszło jakoś po 2r.z. Jak dziwnie to nie zabrzmi wyleczylismy go miłościąPrzytulalam.go i stałam z nim jak juz musiał zrobić i po.któryms razie po prostu zrozumiał ze tak lepiej bo juz nie boli.