Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak trzech lekarzy widziało siurka, wiec chyba już zostanie chłopiec![]()
Jednak przysnelam ale sama nie wiem o której teraz czas wstać a ja zmartwychwstaję
u mnie z takim spaniem to standard od miesiąca - przynajmniej dwie pobudki w ciągu nocy i wcale nie do ubikacjia potem w dzień, jak zombi i odsypianie
![]()

sojnabig - ja też z 13 lipca
Dziewczyny, może Wy za mało ruchu macie, za mało dotlenienia? Współczuję Wam z tymi nockami.
.jagódka - zdrowia życzę, oby Cie puszczało, i ta oprycha brrr... Wiem co czujesz. Moja co prawda zeszła, ale ja jestem mistrzem opryszczek, przed ciążą miesiąc w miesiąc przed okresem oprycha była..
Mój mąż i moja najlepsza koleżanka z liceum też są z 13 lipcaa mój mały chory, tzn chyba chory bo ma znowu taką dziwną znikającą gorączkę. Rano mu mierze i ma 38 pół godziny już ledwo 37 a po 15 minutach już36.3 i to bez podania jakichkolwiek leków. Chyba muszę zobaczyć czy mu się jakiś ząb nie rusza bo zazwyczaj ma taką gorączkę jak mu zęby wychodzą.