reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Magdziocha U mnie też z objawów prawie nic, raczej trzeba się doszukiwać objawów. Piersi lekko wrażliwe ale tylko przy dotyku,mogę się normalnie rozebrać, ubrac- z synkiem piersi to był ogien;) jem na siłę bo przecież trzeba coś. Troszkę dziś mnie mdlilo ale też myślę ze to z głodu bardziej. Serki waniliowe mi tylko wchodzą. Mam stałą godzinę do zasypiania 14-15 :) Potem funkcjonuje ledwo aby do wieczora. O , i przeszkadzają mi zapachy - kawy, śledzi, octu ...na samą myśl mam odruch wymiotny

Magdziocha a co ja mam powiedzieć jak mam to i to? Mogę spać non stop a jak nie śpię to mam mega mdłości a jak one odpuszczają delikatnie wieczorem to włącza się ssanie i mogę ściągnąć wszystko co mam pod ręką

Mi sie zrobilo troche przykro z tym imieniem.. Ale w tej kwestii trzeba byc twardym i trzymac sie swojego planu! Czekam teraz na mdlosci.. Przy Helence mialam 4m non stop 24h na dobe bleeee... Cos okropnego! A czym sie kobitki zajmujecie w zyciu? Jakie macie zawody? :)

ckai3e3kfhebulz8.png

Mi sie zrobilo troche przykro z tym imieniem.. Ale w tej kwestii trzeba byc twardym i trzymac sie swojego planu! Czekam teraz na mdlosci.. Przy Helence mialam 4m non stop 24h na dobe bleeee... Cos okropnego! A czym sie kobitki zajmujecie w zyciu? Jakie macie zawody? :)

Jej przepraszam Cię , ;););) nie chciałam żeby Ci było przykro po prostu , ten Felek to bardzo rzadkie imię i jak o nim wspomniałaś to od razu mi się ta nasza zakała rodziny przypomniała , może faktycznie nie powinnam tego tutaj wspominać żeby Ci imienia nie obrzydzać , sorka ;););)

Ja po tym bigosie to wyglądam przynajmniej na 5 mc...kapucha. ..dziś już resztę zamrozilam. Ja nie mam mdłości. ..jedynie trochę senna jestem. I piersi bola. Jedynie co na słodycze mnie nie ciągnie ale to dobrze bo by było kiepsko.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Magdziocha a co ja mam powiedzieć jak mam to i to? Mogę spać non stop a jak nie śpię to mam mega mdłości a jak one odpuszczają delikatnie wieczorem to włącza się ssanie i mogę ściągnąć wszystko co mam pod ręką

Rozmaryn o cie kurka biedna jesteś :hmm::hmm::hmm: szczerze współczuję , mam nadzieję że chociaż jedna przypadłość Ci się niedługo skończy ;););)

reklama
Hi. Ja tez nie mam objawów. Bałam się ze będzie jak w ostatniej ciąży. Wtedy miałam wszystkie możliwe dolegliwości plus swędzenie nóg. Wraca mi apetyt. Z imionami zawsze mamy problem, dla pierwszej córki wybrał partner, dla drugiej ja. Nie mam żadnych pomysłów . Widać wam już brzuszki? Ja wyglądam jak w 5 miesiącu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry