Kruczyca
Fanka BB :)
Dziękujężyczę Ci tego z całego sercabędę trzymać kciuki za Ciebie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękujężyczę Ci tego z całego sercabędę trzymać kciuki za Ciebie
![]()
Piękna dzidzia!!!!!hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie serduszko ładnie bije dzidziuś ma 0,55 cm wszystko się zgadza według OM.![]()
Peri jak nie masz plamien to wszystko jest ok. Wes sobie magnez. Tak jutro wizyta. Moja przyjaciółka ma córkę Nadie, aparatka taka że hejMusze usiasc i Was nadrobic, tyle piszecie, ze nie nadazam [emoji13]
Martwie sie, bo boli mnie brzuch jak na okres [emoji15] mam nadzieje, ze to nic zlego.
Kruczyca, jutro do lekarza?
My tez juz o imionach rozmawialismy. Dziewczynka bedzie Nadia a chlopczyk Lukas.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martyyyyna - a zlecili jakies badania ? Ja juz sie nie daje wkrecic w leczenie w ciemno... Posiew moczu i ogolny mocz bym zrobila.
Jesli chodxi o imie to nie mam kompletnie jeszcze w glowie takich sprawsa typy z poprzedniej ciazy jeszcze... Bardzo podoba mi sie Jagienka, Gaja, Feliks i Tadeusz
ciekawe czy ktores z tych wybierzemy... Brzuch mnie boli dzisiaj ostro ciagnie i prawy jajnik kluje. Zapisalam sie do gina na 29.06- juz sie nue moge doczekac!
Błagam tylko nie Feliks , dziadek mojego męza to Feliks i kawał skurwysyna z niego , przepraszam za wulgaryzmy ale nawet nie wiecie jak i mojej teściowej życie umilił i nam również, do dzisiaj mamy nerwy zszarpane przez niego i kłopoty finansowe a mój mąż nie ma ojca przez tego Fela . W dodatku ojciec tego dziadka też był Feliks i tez podobno kawał mendy zniego było , ja jakoś wierzę że imię stygmatyzuje i zazwyczaj osoby o tym samym imieniu są podobne , więc zastanów się poważnie nad tym nieszczęsnym Feliksem