reklama

Lutowe mamy 2017

Ma któraś z was koty???

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam królika :biggrin2:
Dziewczyny takie pytanko odnośnie dzidzi - bo licze i liczę no i nie ma opcji żebym zaszła w ciążę później niż myślę , bo wtedy by wychodziło ze test pozytywny wyszedł mi po 6 dniach od stosunku a to chyba nie możliwe co? Dzidzia chyba może nadrobić tydzień np w późniejszym terminie , no nie mogę się doliczyć tego żeby mi termin wychodził na 09.02. Brakuje mi tygodnia który gdzieś zginął. ..a wiem.kiedy była owulacja I dalej tygodnia brakuje na podstawie wielkości dziecka - ja nie wiem , no nie mogę się doliczyć zginął tydzień :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka ja jestem w trzeciej ciąży i trzecia dzidzia wg doktora młodsza o tydzień niż wynika z owu... niczym się nie przejmuj Kochana! może taki po prostu nasz urok;)

Co do apetytu- w zasadzie codziennie od ok. 9 do 11 męczą mnie mdłości, że nawet na jedzenie nie spojrzę, potem przerwa techniczna jem, obiad w miarę normalnie, a po południu mdłości ciąg dalszy... i w sumie dopiero ok. 21 włącza mi się ssanie i mogłabym zjeść konia z kopytami :-) :):unsure::angry::rolleyes::rofl2:

reklama
Ewpa- lepiej sobie daruj a po wizycie zdecydujesz a jak coś zawsze możesz się lekarza zapytać czy taka forma ćwiczeń jest bezpieczna, bo widzisz ja nie mam też objawów żadnych a problem z krwiakiem mam więc lepiej uważaj - poćwiczyć zawsze zdążysz ;)

W ciąży tylko 300 kalorii więcej jest zapotrzebowanie, dobrze chyba ze mama dba i Cię ostrzegła ;) - za mną chodzą takie naleśniki z serem ze śmietaną i polewą o matko ! Chyba będę robić haha

Miciur-ka tak też zrobię, poczekam to jeszce tylko/aż tydzień :D
No właśnie o takich naleśnikach mówie, zaplanowane na jutro na obiad :)

Wczoraj miałam magiczny dzień, bo nie byłam zmęczona tak jak w ostatnie dni. Czułam się jak przed ciążą. Nic a nic mi nie było, aż dzisiaj zrobiłam test ciążowy po raz trzeci :P
A zmęczenie dzisiaj wróciło..

Anna- no mnie tu lekarz w błąd wprowadza i wiesz w wyliczeniach mi się nie zgadza haha. Ja musze wiedzieć na czym stoję ale myślę że się Wyrówna i wyjdzie na moje bo jestem pewna kiedy i co hehe.

Mam podobnie z tym jedzeniem wstaje robie synkowi a ja nic patrze jak on je hehhe.

Ewpa- tydzień toż to zaraz ;) - dasz rade , a zapomniałam napisać ze fajne imiona, tez mam Alicję w myślach heh, tylko ja mam.taki problem ze myślę że imię syna powinno pasować do rodzeństwa czyli nie np . Jessika i Antoni , hehe i tu mam problem właśnie jak coś znaleźć żeby pasowało do imienia syna.
Oj chciałabym mieć magiczny dzień bez zmęczenia hah.
Ps. Wklejaj test ciążowy na fotki testów i badania hehe.

Sojnabig- ja Cię błagam nic o pierogach nie mów :D bo będę zmuszona robić hehe ;) . zawsze jak ktoś gada o żarciu mi się włącza - hahahah .

Hehe no właśnie najlepsze jest to że tylko ja i mąż będziemy je jeść :D ale jakoś tak miałam wenę i nie mogłam przestać :D

Za badania nie płaciłam nic, ponieważ mam od męża z pracy wykupiony pakiet medyczny ale babeczka przede mną w kolejce robiła te same badania i mówiła że zapłaciła 240 zł

Ale lecicie z tematem. Nie ma opcji żebym była na bieżąco :p zwłaszcza, że jak moje dziecko widzi kom w moich rękach to woła "odda" i dupa nic nie poczytam :)

A tak a propos badań ma któraś móż niedoczynność tarczycy?
Bo się zastanawiam kiedy badania zrobić. Z córką w 6/7 tc już był skok.

Ja za badania nic nie placilam ostatnio plus szczepienia te na wątrobę. A usg mam za każdym razem robione. I krew i mocz na miejscu pobierają. Jak idę na następną wizytę wszystko juz w kompie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zbieram się dziewczyny powoli. Trzymajcie kciuki bo jakiegoś stresa dziś złapałam i mi niedobrze aż. Odezwę się po wizycie :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry