• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny pojawiły się wrześniówki, styczniówki już się rozpakowują a ja zaczynam łapać lekkiego stresa :) Do rodziców przyjechała na święta moja siostra z maleńką (rodziła we wrześniu) i jak patrzę na takie maleństwo to z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej nie mam pojęcia jak sobie dam radę.

Dziewczyny pojawiły się wrześniówki, styczniówki już się rozpakowują a ja zaczynam łapać lekkiego stresa :) Do rodziców przyjechała na święta moja siostra z maleńką (rodziła we wrześniu) i jak patrzę na takie maleństwo to z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej nie mam pojęcia jak sobie dam radę.
Jestem pewna że sobie poradzisz, nawet jak będzie ciężko to jakoś to ogarniesz :) na początku trzeba się trochę przestawic, inaczej zoragnizowac, jest mniej czasu, mniej sily, ale wyjścia nie ma.. A dzieciaki są takie kochane ze wynagradzaja zmęczenie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że zaczyna się dziać...
Oby Maluszki poczekały do Nowego Roku.

Rozmaryn damy radę, nie ma innej opcji. Byle do wiosny;)

My juz praktycznie po świętach... jeszcze jutro sis M z chłopakiem przyjedzie na obiad. Sylwester w domu, bo nie mam sił nigdzie wychodzić. Zaczynam też coraz częściej puchnąć :/
Z pozytywów to zaręczyliśmy się z M. Po prawie 8 latach związku... było widzieć minę rodziny jak im powiedzieliśmy :p

Widzę, że zaczyna się dziać...
Oby Maluszki poczekały do Nowego Roku.

Rozmaryn damy radę, nie ma innej opcji. Byle do wiosny;)

My juz praktycznie po świętach... jeszcze jutro sis M z chłopakiem przyjedzie na obiad. Sylwester w domu, bo nie mam sił nigdzie wychodzić. Zaczynam też coraz częściej puchnąć :/
Z pozytywów to zaręczyliśmy się z M. Po prawie 8 latach związku... było widzieć minę rodziny jak im powiedzieliśmy :p

Gratulacje:)[emoji898]
Ja tak spuchłam w te święta że szok. Stopy jak serdelki, kostek nie widać. Dopiero kilka h leżenia z nogami do góry i zimne okłady dały lekkie ukojenie moim stopom.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna gratki!
Czy nikt nie urodził? Chyba codziennie rano już teraz będę zaglądać z takim pytaniem w głowie.
Slyszalyscie o Georgu Michaelu? Co za ironia losu, nagrać taki kawałek jak Last Christmas i skończyć żywot w Święta właśnie. Strasznie mi przykro, tyle wielkich artystów odeszło w tym roku..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry