Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Airfix wspolczuje, nie od dziś wiadomo ze kobietę w ciąży najgorzej potraktuje inna kobieta i to jeszcze z rodziny. Trzeba było wywalić wszystkich z domu! Mojej mamie też się wydaje ze jak ona w ciąży mogła wszystko robić to inne kobiety tylko wymyślają (bo dziś to takie delikatne te dziewczyny) i ze po co komu te pojedyncze sale do rodzenia, te usg, napij się wina, itp.Densik,Grabcia Trzymajcie się dzielnie jak najdłużej.
Elena Gratuluje! !
Ja od wczoraj południa morduje się ze skurczami przepowiadajacymi, cala noc nie spałam i znów się zaczyna. Już nie chce jechać do szpitala bo wróciłam tydzień temu i lekarz prosił zebym nic nie robiła w domu....A goście mi jeszcze nie pojechali, wczoraj obiad ze łzami w oczach robiłam i mowie- ze mnie nawet jak coś boli to musze w kuchni stać...to usłyszałam od ciotki która sama straciła 3-ke dzieci ( jedno w 8mcu,dwoje zaraz po porodzie) - "no to trudno". Normalnie chce mi się płakać o wszystko z bezsilności.
Densik,Grabcia Trzymajcie się dzielnie jak najdłużej.
Elena Gratuluje! !
Ja od wczoraj południa morduje się ze skurczami przepowiadajacymi, cala noc nie spałam i znów się zaczyna. Już nie chce jechać do szpitala bo wróciłam tydzień temu i lekarz prosił zebym nic nie robiła w domu....A goście mi jeszcze nie pojechali, wczoraj obiad ze łzami w oczach robiłam i mowie- ze mnie nawet jak coś boli to musze w kuchni stać...to usłyszałam od ciotki która sama straciła 3-ke dzieci ( jedno w 8mcu,dwoje zaraz po porodzie) - "no to trudno". Normalnie chce mi się płakać o wszystko z bezsilności.
Airfix nie rozumiem, po co to wszystko? W imię czego? Chcesz sobie krzywdę na własne życzenie zrobić? Koło mnie skaczą wszyscy, bo widzą, że mi ciężko i ja nie mam zamiaru ich powstrzymywać, bo faktycznie, ani się schylić, ani coś dźwignąć. Wczoraj układałam z Klaudią bardzo skomplikowane lego, to co jakiś czas musiałam odpoczywać, bo nie dawałam rady, tak mi wszystko cierpło.