Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mąż mnie wkurza, a ja już spać nie mogę tak mi ciśnienie podniósł.Toaleta kilka razy w nocy.[emoji5] A Ty czemu nie śpisz?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie sprobowalam wina bezalkoholowego i chyba bedzie to moj piatkowy trunek na wieczorystrasznie mi posmakowal... tzn cala ciaze mialam ochote na wino ale nie chcialam ryzykowac a to calkowicie zaspokaja moje potrzeby
![]()
Grabcia - poczekaj na wyniki, moze wskazniki nie bedaa az tak wysokie. Tak jak dziewczyny pisza-kazdy dzien w brzuchu jest cenny dla dzidziusia. A jak wogole u Ciebie teraz z jedzeniem i samopoczuciem?
Ja tez nie moge spac, zauwazylam zaleznosc, ze jak ide spac to ciezko mi znalezc pozycje, wszystko boli itp, potem jakos spie z przerwami na siku i wiercenie sie z boku na bok, potem nad ranem juz zaczyna mi sie robic niedobrze i wogole jakby przyduszac i juz mam dosc takiego "spania". Szkoda, ze wyspac sie nie idzie.. na plecach zaczyma sie dusic, na prawym boku jak zasne to jak sie obudze mam zdretwiale reke, a na lewym to za dlugo.. mysle nad rozkladanym fotelu w salonie:nieraz drzemie w nim popoludniu, bo jest w pollezacej pozycji. Macie podobnie ze spaniem?
Poza tym swieta byly na spokojnie, na sylwka nie mam planow, nie rajcuje mnie ten dzien od lat, choc jak mialam "nascie" to chyba bylo wydarzenie roku:gdzie i z kim isc![]()
Monsku Ja śpię dokładnie tak jak Ty, już dość mam. Jeszcze skurcze przepowiadajace mnie męczą w nocy po kilka razy. Ani pozycji znaleźć nie mogę, duszę się i te mdłości...tak były tylko nad ranem,teraz nawet w nocy. Mała jeszcze tak szaleje w nocy ze myślę czy wnętrzności mam całe i zebra,a ja z tych chudzinek co każdy ruch czują mocno. .