super_mysz17
Fanka BB :)
Jenny właśnie przed chwilą mój mąż tak robił. Mówił do małego, całował po brzuchu a ten w podziękowaniu kopał go po twarzy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana A ten masaż chcesz robić z jakimś olejkiem czy czymś? Ja nie wiem jak się zabrać za toCześć Dziewczyny, witam się leniwie, bo mąż ma urlop i sobie bimbamy caaały dzień, wieczorkiem tylko jakiś basen, gości już nie ma, znajomych nie ma, cisza spokój
Ja już po GBS-ie, miałam robiony tydzień temu. Dzisiaj wstałam rano bo musiałam powtórzyć badania na HIV, kiłę i już sama nie wiem co jeszcze..;-)
Po 36 tc u nas wymagają jeszcze fibrynogen i świeżutką morfo i mocz
Jutro mamy spotkanie z położną, bo się zdecydowaliśmy na prywatną położną przy porodzie, zobaczymy czego się dowiemy..
Zaopatrzyłam się w kapsułki wiesiołka, suszone liście malin i mam zamiar dzielnie masować krocze po 36 tcLekarz mówił, że podchodził kiedyś do tego sceptycznie, ale że mi poleca, bo działa
Ja mam zamiar po roku wrócić do pracy, pracuję w szkole, ale chciałabym pójść do innej, zobaczymy czy się uda.. Do pomocy nie mamy nikogo, więc może być różnie. Ja uwielbiam pracować i bardzo mi tego brakuje![]()
Masaż zaczelam robić w 32 olejkiem kokosowym, choć do końca jakoś nie jestem przekonana i nie bardzo mi się chcemąż jest za to bardzo chętny żeby robić to za mnie
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom