Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdyby nie to, że sie zainteresowałam wynikami to poszła bym na wizytę, lekarka wysłałaby mnie na badania jeszcze raz i zapłaciłabym podwójnie Mam tak jak Ty, w nocy nic nie mogę spać, za to w dzień jak dzieckoJoanna maluszek juz spory, słuchaj lekarza i nie martw się na zaś.
Ja tez juz co noc mam skurcze, panika mnie bierze czy to juz to, bo nawet ciuszki mam niepoprane i do tego nie do końca skompletowane. Wczoraj na szczęście kupiliśmy łóżeczko, kolejna rzecz odhaczona uff.
Ja w nocy kiepsko sypiam, ale za to w dzień jak tylko mogę to drzemie, noc mi się z dniem pomyliła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam jakoś sie nie boję porody sn. Mam nastawienie takie, że co ma być to będzie a mój strach mi bólu nie odejmie, a i tak muszę zrobić co do mnie należy. Bardziej obawiam się, że wystąpią komplikacje i będę miała cc.
A ja wczoraj byłam na badaniach, zapłaciłam za nie 240 zł a dziś zorientowałam się, że nie oddali mi wyników z toksoplazmozy i przeciwciałaGdyby nie to, że sie zainteresowałam wynikami to poszła bym na wizytę, lekarka wysłałaby mnie na badania jeszcze raz i zapłaciłabym podwójnie
mam tylko nadzieję, że po prostu zawieruszyła im sie kartka a nie że nie zrobili w ogóle bo chyba je tam poduszę. Strasznie nieogarnięte te laborantki tam są..