julia2s
Fanka BB :)
8t6d, wedlug USG jeden dzien roznicyKtory dzisiaj masz dzien od OM? Pytam bo zastanawiam sie czy jak pojdew 6t5d tonba pewno bedzie juz slychac serduszko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
8t6d, wedlug USG jeden dzien roznicyKtory dzisiaj masz dzien od OM? Pytam bo zastanawiam sie czy jak pojdew 6t5d tonba pewno bedzie juz slychac serduszko?
gratulacje. Niech fasolka rośnie zdrowo i już się nie stresuj . Ściskam mocno. A który tydzień Ci wychodzi?Dziewczyny czy Wam rzeczywiście ta beta tak dużo przyrastala jak przekroczyliście 1200ml? Podwajala się cały czas ? Czy już niekoniecznie ? Kurde tak się martwię... lekarz mi powiedział ze jutro powinnam mieć te 8 tysięcy jak wczoraj było 4086... ale ja coś tego nie widze :/ bo przecież mi przez tydzień urosło z 1600 do 4086...
Bo ja już nie wiem czy jednak jest wczesna czy może coś nie tak... :/@wiola1198 ale cudowne wieści![]()
gratulacje. Niech fasolka rośnie zdrowo i już się nie stresuj . Ściskam mocno.
@IrenaX kurcze ja mam jutro wizytę na 12.30 to bedzie rowny 7tc . Jak byłam tydzień temu 6tc to właśnie miałam bardzo ładny pęcherzyk w super lokalizacji jak to gin powiedział ale bez zarodka. Dziś zrobiłam hcg powtórnie zobaczę czy podroslo poprzednie wyszlo 10108,3 (28.06). Trzymam kciuki mocno za kolejną betę.
I mocno zaciskam paluchy za wszystkie dziewczyny i fasolki . Gratuluje pozytywnych wizyt.
Teraz nie wiem jak ten przyrost???Wg miesiączki 7 tydzień, z usg nic nie powiedziałA który tydzień Ci wychodzi?
@IrenaX ale w szpitalu widzieli przeciez kropka? I od wtedy minelo tydzien? A dzis tylko pecherzyk?Ale macie fajnie, ja już po u mnie tylko pęcherzyki znowu takie czekanie i stres
mam powtórzyć betę jutro i jak będzie 8 tys. To wizyta dopiero 12.07 a jak nie będzie to jutro mam dzwonić :/ eeeh znowu się martwię