reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Na wieczornym obchodzie wyprosiłam USG. I zrobili mi w końcu o 20, okazało się że to wielowodzie wróciło, które miałam obserwowane na początki roku jednak również zrobili drugi test na wody i już nie wyszłam na blondynkę, bo wyszedł pozytywny. Lekarz, który mi robił USG powiedział, że dzisiaj będzie wywołanie, więc ciekawy dzień się szykuje [emoji3] A wody się sączą cały czas. W nocy już używałam podkładów tych poporodowych, bo wkładki to o nic by się zdały.
Debile 😠 jestem zbulwersowana, ze jeszcze to Ty musialas wyprosic badania 😠 dobrze ze to zrobilas!

trzymaj sie Kochana, powodzonka, niedlugo bedziesz sciskac swojego maluszka 😘

reklama
A ja właśnie dzisiaj miałam straszna noc 😔 udało mi się usnąć po północy a już o 4ej się obudziłam i wstałam 😲 a mały tak wariuje w brzuchu, że mnie to martwi już, dobrze, że o 9:30 mam wizytę to się upewnię czy wszystko dobrze z małym, 😔 no i wczoraj tez dziwnie się czułam, wieczorem okropne wymioty 😔

Ale cieszę się, że u Ciebie dobrze ta końcówka ciąży mija 😀 oby tak dobrze minął też poród 🙂
Daj znać po wizycie!

U mnie co druga lub trzecia noc gorsza... po jedzeniu mały nie śpi z godzinę bo go brzuszek boli... za to w dzień śpi jak suseł i muszę go czasem wybudzać na jedzenie [emoji28]
Nocki jeszcze okej. Ale jak dlugo? [emoji23] Poszla mala spac o 20, wstala 23.30 am am, pozniej 3 am am, i wlasnir wstala na sniadanko [emoji3]czyli nie jest źle. Oby tak dalej [emoji3]

Nocki jeszcze okej. Ale jak dlugo? 😂 Poszla mala spac o 20, wstala 23.30 am am, pozniej 3 am am, i wlasnir wstala na sniadanko 😀czyli nie jest źle. Oby tak dalej 😀
No to cudownie, póki co możesz się wyspać i w ciągu dnia normalnie funkcjonować.
A z brzuchem w porządku, nie ciągną szwy za mocno ?

Słuchajcie, kolejną noc przespałam bardzo dobrze. Od czasu zdjęcia szwu ta ciąża jest cudowna😍.
No i u mnie też jest biało, z 5-10 cm śniegu i minus!! dwa na zewnątrz❄.
A dzidzia siedzi sobie grzecznie w ciepełku mojego brzucha i ani myśli się stamtąd ruszać.

Dziewczyny z maluszkami, jak u Was kolejna noc?
U mnie zadziwiająco dobrze jak na noc przed lekarzem, spałam płytko, kilka razy pobudka, sny o skurczach, ale coś tam pospałam 😅 mały całą noc wariował, a teraz śpi w najlepsze 🤯 raczej już nie mam złudzeń, że u lekarza usłyszę, że poród tuż tuż, oby chociaż wszystko było dobrze i czekamy do terminu 🙂

A ja właśnie dzisiaj miałam straszna noc 😔 udało mi się usnąć po północy a już o 4ej się obudziłam i wstałam 😲 a mały tak wariuje w brzuchu, że mnie to martwi już, dobrze, że o 9:30 mam wizytę to się upewnię czy wszystko dobrze z małym, 😔 no i wczoraj tez dziwnie się czułam, wieczorem okropne wymioty 😔

Ale cieszę się, że u Ciebie dobrze ta końcówka ciąży mija 😀 oby tak dobrze minął też poród 🙂
U mnie dziś też wizyta na 9, z ktg i usg także film wypas 😁
Te wymioty może już na poród? Podobno przed porodem takie akcje to norma... Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😘

U mnie zadziwiająco dobrze jak na noc przed lekarzem, spałam płytko, kilka razy pobudka, sny o skurczach, ale coś tam pospałam 😅 mały całą noc wariował, a teraz śpi w najlepsze 🤯 raczej już nie mam złudzeń, że u lekarza usłyszę, że poród tuż tuż, oby chociaż wszystko było dobrze i czekamy do terminu 🙂
A może Cię tym razem zaskoczy? 😂😊 i okaże się, że poród tuż, tuż...🧐

reklama
U mnie dobrze tylko ciezko wstawac z lozka niestety mam miekki materac i wstawanie koszmar musze dziwnymi metodami sobie radzic poduszkami daje rade[emoji38][emoji23]no a maly ladnie je noc jako tako nie ma tragedii:) od22 do 7rana z tego 7godzin pzrespalam wiec nie jest zle plus karmienia jeszcze
Marta18691, jakbu Ciebie kolejna noc, no i Twój brzuch?

Do góry