reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moim zdaniem to by było skrajnie nieodpowiedzialne ze strony szpitala odsyłać pacjentkę z rozpoczętą akcją porodową do innego szpitala na własną rękę. Tym bardziej jak szpital jest daleko. Te testy to uważam że jest totalna głupota i stresowanie przyszłych matek. Nie dość że się denerwuje człowiek porodem, pobytem w szpitalu to jeszcze test na głowie
Dokladnie. Poprosilabym wtedy o pisemne potwierdzenie ze mnie nie przyjma 🤨 chyba ze by zorganizowali transport. 😌

reklama
Dziewczyny ja po wizycie. 😉
Rozwarcie na jeden palec, dzis 37+6.
Dzisiaj miałam niespodziewane pierwsze KTG, wszystko ok, skurczy brak🤷🏼‍♀️ waga małego 3800🙉
Teraz zauważyłam ze plamie żywa krwią, myślicie ze to od badania czy cos sie dzieje?
To koksik jak na ten wiek ciazowy 😁

z tym plamieniem to ja bym natychmiast konsultowala. Moze byc od badania, ale na tym etapie ciazy lepiej sprawdzic.

Dziewczyny, wrzucam tu pare info dot. krwawienia w 9tym miesiacu ciazy, z ksiazki „W oczekiwaniu na dziecko” Heidi Murkoff.

Załączniki

• D3EC186A-3D5A-4C56-8E45-9096EBA87466.jpeg
    D3EC186A-3D5A-4C56-8E45-9096EBA87466.jpeg
    530,9 KB · Wyświetleń: 102
  • 7B8C13E3-A510-480C-B3CD-3EF5E05B3304.jpeg
    7B8C13E3-A510-480C-B3CD-3EF5E05B3304.jpeg
    475,3 KB · Wyświetleń: 101
  • 42FE3FE4-A88A-4784-850E-083A3AC7569F.jpeg
    42FE3FE4-A88A-4784-850E-083A3AC7569F.jpeg
    515,1 KB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny jaką utrzymujecie temperaturę w domu w takie mrozy ? Przy dzieciaczkach i wogóle ?:)
Ja mam w sypialni 20-21, czasem 19 (w salonie to pewnie cieplej, bo mam salon z kuchnią), a co dziwne teraz przy tych mrozach mam cieplej w sypialni i to przy wyłączonym grzejniku niż jak było cieplej 😯 albo to moje odczucie, bo termometr więcej niż 21 nie pokazuje 😁

Dziewczyny ja po wizycie. 😉
Rozwarcie na jeden palec, dzis 37+6.
Dzisiaj miałam niespodziewane pierwsze KTG, wszystko ok, skurczy brak🤷🏼‍♀️ waga małego 3800🙉
Teraz zauważyłam ze plamie żywa krwią, myślicie ze to od badania czy cos sie dzieje?
Mi na ostatnim USG Doktor powiedziała, że po badaniu może zdarzyć się plamienie i żeby się tym nie martwić 🙂

reklama
Do góry