Sylwia99
Fanka BB :)
Nie zamierzam się szczepić.Dziewczyny a ja z innej beczki... co myślicie o szczepieniu się na covid? Bardziej pytanie do mam karmionych mm bo przy karmieniu piersia raczej bym się nie zdecydowała...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zamierzam się szczepić.Dziewczyny a ja z innej beczki... co myślicie o szczepieniu się na covid? Bardziej pytanie do mam karmionych mm bo przy karmieniu piersia raczej bym się nie zdecydowała...
U nas to samo tylko w wersji na pilce gimnastycznej. Jesli mala nie jest glodna to zawsze pomaga.Hejka. U mnie na wrzask pomaga trzymanie dziecks i góra dół góra dół przysiady.
![]()
No piłka super jestU nas to samo tylko w wersji na pilce gimnastycznej. Jesli mala nie jest glodna to zawsze pomaga.![]()
Bedziesz fitNo piłka super jestttlko nie pompuje bo moja starsza wybije sobie zęby na niej
takze zostały mi przysiady
Tyłek będzie jak u KardashiankiNo piłka super jestttlko nie pompuje bo moja starsza wybije sobie zęby na niej
takze zostały mi przysiady
Taaa. Ja zamiast chudnąć tyjeBedziesz fit![]()
Ohohog jaka gwiazdunie wystrojona@Święta92 moja też jęzor wywaliła, próbowałam jej zrobić sesje, bo już była na drugiej imprezce urodzinowej![]()
Moja tylko z rana podniesie nawet na 5 minut, później to już nie chceOhohog jaka gwiazdunie wystrojonaja wczoraj byłam u siostry i chciałam zrobić dziecia zdjęcie. Są tak leniwi ze głowy nie chcą podnosić
![]()
3 miesiące między nimi jestMoja tylko z rana podniesie nawet na 5 minut, później to już nie chceale słodziaki
duża różnica między nimi?