I u nas skok rozwojowy albo choroba idzie (starszy przez 2 dni grzał po 39.7 )..Dziś najlepiej się śpi na mamie
Zobacz załącznik 1265911
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i superJa mojemu rączki próbowałam ustawić tak bardziej pod siebie jak na zdjęciu co @Tola90 wrzuciła i od razu ponosiłco prawda szybko rączki mu się rozjechały, ale dalej próbował podnosić, muszę spróbować z podłożeniem czegoś pod paszki
![]()
Jaki fajny ile wazy Ci juz ?Nasz już tak trzyma główkę, do maty dostałam takiego rogala i właśnie go wkładałam pod paszki, niesamowity postęp.
Teraz nie wiem, ale 1kwietnia, jak miał ponad 9 tygodni to ważył 5750. 5 mają ma szczepienie to dowiem się dokładnie.Jaki fajny ile wazy Ci juz ?![]()
To ladnie i takTeraz nie wiem, ale 1kwietnia, jak miał ponad 9 tygodni to ważył 5750. 5 mają ma szczepienie to dowiem się dokładnie.
Ja go tylko na piersi mam, już powoli wchodzi w 68To ladnie i tak![]()
Moj gdzies 3 Maja bedzie mial 5.5kg no a szczepienie mamy 18majaJa go tylko na piersi mam, już powoli wchodzi w 68
A twój ile już?