Moja jeszcze nie chwyta zabawek sama. Czasami tylko swojego smoczkaU mnie synek w nocy wstaje raz albo w ogóle. Śpi zazwyczaj od 21 do 6 z jedną przerwą albo od 21 do 5 bez przerw. Także czytając Wasze wpisy chyba nie powinnam narzekać. Bardzo rzadko ulewa, kolek już prawie nie ma, śpi w dzień co 3 h średnio. Wieczorem ma dłuższą przerwę, bo od 15-16 do 21 nie śpi. Z przekręcaniem główki już też się poprawiła od jak dawna Wasze maluszki łączą obie rączki i chwytają obiema przedmioty? Bo u nas się zaczęło parę dni temu jak synek skończył 3 miesiące
![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Zanim skończył 3 miesiące już chwytał, ale nieporadnie. Teraz już o wiele pewniej to robi, ma 3,5 miesiącaU mnie synek w nocy wstaje raz albo w ogóle. Śpi zazwyczaj od 21 do 6 z jedną przerwą albo od 21 do 5 bez przerw. Także czytając Wasze wpisy chyba nie powinnam narzekać. Bardzo rzadko ulewa, kolek już prawie nie ma, śpi w dzień co 3 h średnio. Wieczorem ma dłuższą przerwę, bo od 15-16 do 21 nie śpi. Z przekręcaniem główki już też się poprawiła od jak dawna Wasze maluszki łączą obie rączki i chwytają obiema przedmioty? Bo u nas się zaczęło parę dni temu jak synek skończył 3 miesiące
![]()
Och ja już nie mogę się doczekać rozszerzania diety
rosenberg
Fanka BB :)
U nas to samo, zabawki go nie interesują w ogóle i tylko smoka sobie wyciąga z buzi jak już uda się go wsadzićMoja jeszcze nie chwyta zabawek sama. Czasami tylko swojego smoczkaw ogóle nie interesują ja zabawki
Ja w sumie nie wiem jak liczyć, więc liczę pojemność samej wody, bo tej dokładnie wiem ile daję, ale z proszkiem faktycznie jest więcejU nas też przerwy różnie raz 3 h, raz 4 h, zależy jak pośpi. Ale faktycznie może trochę się wydłużyło bo kiedyś dłużej niż 3 h nie wytrzymała. Moja od kilku dni je 5 razy dziennie łącznie 850ml, jesteśmy na mm.
Hmm w zasadzie ja to chyba inaczej liczę bo jak wlewam 150ml wody to wychodzi 170ml i liczę że zjadła to 170ml
To jeszcze lepiej niż mójU mnie synek w nocy wstaje raz albo w ogóle. Śpi zazwyczaj od 21 do 6 z jedną przerwą albo od 21 do 5 bez przerw. Także czytając Wasze wpisy chyba nie powinnam narzekać. Bardzo rzadko ulewa, kolek już prawie nie ma, śpi w dzień co 3 h średnio. Wieczorem ma dłuższą przerwę, bo od 15-16 do 21 nie śpi. Z przekręcaniem główki już też się poprawiła od jak dawna Wasze maluszki łączą obie rączki i chwytają obiema przedmioty? Bo u nas się zaczęło parę dni temu jak synek skończył 3 miesiące
![]()
Mój sam jeszcze nie chwyta zabawek, jedynie tetrę, moje włosy, smoczek, czy swoje ubranko, w sumie zabawki go nie bardzo interesują
Moja jeszxze moje włosyU nas to samo, zabawki go nie interesują w ogóle i tylko smoka sobie wyciąga z buzi jak już uda się go wsadzićchwyta tylko moje ubrania
![]()
Liczy się właśnie pojemność wodyJa w sumie nie wiem jak liczyć, więc liczę pojemność samej wody, bo tej dokładnie wiem ile daję, ale z proszkiem faktycznie jest więcej![]()
marta18691
Moj ostanio o 18 30 idzie spać o północy butla i pitem o 5ranoU mnie synek w nocy wstaje raz albo w ogóle. Śpi zazwyczaj od 21 do 6 z jedną przerwą albo od 21 do 5 bez przerw. Także czytając Wasze wpisy chyba nie powinnam narzekać. Bardzo rzadko ulewa, kolek już prawie nie ma, śpi w dzień co 3 h średnio. Wieczorem ma dłuższą przerwę, bo od 15-16 do 21 nie śpi. Z przekręcaniem główki już też się poprawiła od jak dawna Wasze maluszki łączą obie rączki i chwytają obiema przedmioty? Bo u nas się zaczęło parę dni temu jak synek skończył 3 miesiące
![]()
Maluszek001
U nas od jakiegoś tygodnia wiecznie rączki złączone jak do modlitwyU mnie synek w nocy wstaje raz albo w ogóle. Śpi zazwyczaj od 21 do 6 z jedną przerwą albo od 21 do 5 bez przerw. Także czytając Wasze wpisy chyba nie powinnam narzekać. Bardzo rzadko ulewa, kolek już prawie nie ma, śpi w dzień co 3 h średnio. Wieczorem ma dłuższą przerwę, bo od 15-16 do 21 nie śpi. Z przekręcaniem główki już też się poprawiła od jak dawna Wasze maluszki łączą obie rączki i chwytają obiema przedmioty? Bo u nas się zaczęło parę dni temu jak synek skończył 3 miesiące
![]()
reklama
*Katarina*
U nas jeszcze nie łączy tak rączek , także czekam cierpliwieU nas od jakiegoś tygodnia wiecznie rączki złączone jak do modlitwyi uwielbia tulic w ten sposób misiową grzechotkę
![]()
Wiadomo każde dziecko rozwija się inaczej ale to moje pierwsze i lubię poczytać jak to jest u was
A to moja śmieszka
Załączniki