Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie wygooglowalam - niezla cenaJa uzywam baby bjorn. Polecammloda siedzi np jak robie obiad i jest ze mną w kuchni. Np dzis sprzatalam balkon a ona w bujaczku
. Później tez jest dobry do karmienia dziecka. I wszędzie go bierzemy jak jedziemy bo zajmuje malo miejsca. Ostatnio np był na komuni z nami
![]()
U nas dokladnie to samo. Bardzo sie slini juz od jakiegos czasuDziewczyny, a ja mam pytanie jak tam u waszych maluchów ze slinieniem się?
Moj młody strasznie się ślini, jak leży na brzuszku to czasami mu normalnie ślina wycieka na brodę i kapie na to co ma pod sobą.![]()
Tak, ale jest superWlasnie wygooglowalam - niezla cena![]()
Ja ją wsadzam bardzo mało, bardziej tatuśDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?
Cały czas broda mokra i dodatkowo robi sobie bańki ze ślinyDziewczyny, a ja mam pytanie jak tam u waszych maluchów ze slinieniem się?
Moj młody strasznie się ślini, jak leży na brzuszku to czasami mu normalnie ślina wycieka na brodę i kapie na to co ma pod sobą.![]()
Coś Ty? Ale superDziewczyny a wasze maluchy się już głośno śmieją? Ja jak mojego rozsmiesze to się głośniej niż ja śmieje, aż przesikal dzisiaj pampersa![]()
U nas to samoDziewczyny, a ja mam pytanie jak tam u waszych maluchów ze slinieniem się?