Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oglądam właśnie. Mogłaby mieć chociaż oponkę na brzuchu mając takie małego dzieckoJa wczoraj obejrzałam sex lifebardzo erotyczny. Jak maz zobaczył co oglądam powiedział że idzie spać do salonu
![]()
O tak, kto zabił Sarę jest super! Końcówka wymiata!Ja z seriali polecam Dark i Kto zabił Sarę![]()
Zobaczę ! Teraz wleciał najnowszy 5 sezon mamusiek, nie wiem czy oglądałaś.
Fajny serial też jest good girls, też klimaty mamuskowe, ale w tle zbrodnie.
Moja tak samo, tylko pieluchę zbliżę, to aż się trzęsie. Ręce pcha, zabawki.Wogole to mała dzisiaj jakoś dziwnie się zachowywała po południu, tak łapczywie wkładała rączki, piąstki do buzi i głęboko że aż ulewała, jak chciałam ją wytrzeć to myślałam że rzuci się ustami na tą tetrę. Serio![]()
. I taka niespokojna była. Zobaczymy jutro jak wstanie....
A jakie cycki jędrne!Oglądam właśnie. Mogłaby mieć chociaż oponkę na brzuchu mając takie małego dziecko![]()
No właśnie, ale takie małe to i jędrne, koleżanka dwójkę wykarmiłaz a nic po niej nie widać.A jakie cycki jędrne!
W łóżeczku:-)Jak usypiaja wasze dzieci w dzień? Spia w łóżeczku i wózku? Z bujaniem czy zasypiają same ?
No wlasnie pierwsze dziecko i sama nie wiem juz co lepsze. Ale jak dam warzywa to one sa lekkostrawne w stosunku do mleka, wiec to bardziej dla smaku i moze jakies witaminki.Ale jak przybiera to po co mu więcej dawać. Tak mi się wydaje. Wiem po historii mojej siostry, że kazała jej mleko zagęszczać, bo młoda z wagą stała, ale siostra to olała i na kolejnym szczepieniu jej powiedziała ,że dziecko jest za grubeto jaka by była gdyby jej mleko zagęszczała.
Wiem, sama mam sporo wątpliwości. Mimo wszystko czytałam, że warzywa mają mniej kalorii niż mleko, więc daje się je po karmieniu, żeby dziecko próbowało, a nie się najadalo, bo wtedy totalnie przestanie przybierać.No wlasnie pierwsze dziecko i sama nie wiem juz co lepsze. Ale jak dam warzywa to one sa lekkostrawne w stosunku do mleka, wiec to bardziej dla smaku i moze jakies witaminki.