Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, dzisiaj u mnie przy snaidaniu znowu slabo z lyzeczka.mloda chwyta lyzeczke ale nie chce jej dawac bo laduje ja do buzi moze raz na 10razy. Reszta to rozpierdziel. I tu moje pytanie, czy pozwalacie dzieciom na to czy dajecie lyzeczke do buzi Wy i jak nie chce to nie dajecie?
U mnie jest to samo, ale ja mam tą broń, że nadal niechętnie sam przewraca się na brzuch, więc jak muszę, np. do toalety to zostawiam go na plecach i zazwyczaj grzecznie leży w miejscuMała zaczęła pełzać po całym domu... jest doslownir wszedzie ;D q jak upatrzy sobie jakiś cel to jakby jakiegoś dopalacza dostala ;D
Po co się będzie chłopak wysilał jak za niego to zrobiąU mnie jest to samo, ale ja mam tą broń, że nadal niechętnie sam przewraca się na brzuch, więc jak muszę, np. do toalety to zostawiam go na plecach i zazwyczaj grzecznie leży w miejscujak noworodek
wczoraj się śmialiśmy, że on specjalnie nam wymiotował dzień przed fizjo, żebym odwołała wizytę, a on nie musiał się "tłumaczyć" z niewielkich postępów
![]()
Ja to uwielbiam nowe umiejętności HaniPo co się będzie chłopak wysilał jak za niego to zrobiąoszczędza się chłopak
![]()
Dokładnie, bo bez problemu potrafi się obrócić sam (jak się zapomni, że zrobią to za niego jak odpowiednio pomarudzi)Po co się będzie chłopak wysilał jak za niego to zrobiąoszczędza się chłopak
![]()
Ta dama sobie sama ciuchy wybieraale dama![]()
A kiedy sa pierwsze swiadome slowa ????Ja to uwielbiam nowe umiejętności Haniniech już nawet biega
to takie piękne chwile. Nie mogę doczekać się pierwszych kroczków, basie mam nagrana
a na pierwsze świadome słowa czekam
jaki będzie miała głosik
![]()
Tak kolo roku, niektóre dzieci juz mówiąA kiedy sa pierwsze swiadome slowa ????![]()