• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, dzisiaj u mnie przy snaidaniu znowu slabo z lyzeczka. 🤔 mloda chwyta lyzeczke ale nie chce jej dawac bo laduje ja do buzi moze raz na 10razy. Reszta to rozpierdziel. I tu moje pytanie, czy pozwalacie dzieciom na to czy dajecie lyzeczke do buzi Wy i jak nie chce to nie dajecie?

reklama
Dziewczyny, dzisiaj u mnie przy snaidaniu znowu slabo z lyzeczka. 🤔 mloda chwyta lyzeczke ale nie chce jej dawac bo laduje ja do buzi moze raz na 10razy. Reszta to rozpierdziel. I tu moje pytanie, czy pozwalacie dzieciom na to czy dajecie lyzeczke do buzi Wy i jak nie chce to nie dajecie?
Ja osobiście karmie łyżeczka. Nie mam cierpliwości żeby ona 😂z reszta ja lubię kontrolę ile zje. Ale jakieś kawałki, jej daje żeby jadla sama. Łyżeczka jest moja 😂

Ja daję, mąż nie daje, bo on chce nakarmić i nie musieć sprzątać 😂

Ja karmie sama. Mloda jeszcze nie luma ze lyzeczka do jedzenia. I ze sama moze. Tylko sie nią bawi. Wiec narazie ja daje łyżeczkę. Ona sama tylko chrupki, i ewentualnie wode z kubeczka. Lyzeczka dopiero za jakiś czas ;)

Jeszcze nie skończony kominek 🥰ale już tak sam efekt jest

Załączniki

• IMG_20210920_195817522.jpg
    IMG_20210920_195817522.jpg
    683,2 KB · Wyświetleń: 85
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry