Bo rozciera ci się cały mus po zębach. A z łyżeczki ładuje w przelykuCzemu nie zdrowe ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo rozciera ci się cały mus po zębach. A z łyżeczki ładuje w przelykuCzemu nie zdrowe ?
Czaje haha. Jak ja niewiele wiemBo rozciera ci się cały mus po zębach. A z łyżeczki ładuje w przelykutak w skrócie
![]()
to powodzenia!!Czaje haha. Jak ja niewiele wiem
Dzisiaj pierwszy trening pole dance, cykam się
Ojaaaa powodzenia!! Daj znać jak byłoCzaje haha. Jak ja niewiele wiem
Dzisiaj pierwszy trening pole dance, cykam się
Właśnie chodzi o to żeby pozwalać dziecku poczuć prawdziwy smak jedzeniaKurcze a mój maluch w niedziele u teściów zjadł normalnie rosół, ten sam co myze mnie to chyba słaba matka bo nie wiedziałam że nie wolno ze wzgledu na sól
![]()
Widzę, że w każdym polskim domu rosół w niedzielęWłaśnie chodzi o to żeby pozwalać dziecku poczuć prawdziwy smak jedzeniawiadomo że nie dajemy codziennie i do wszystkiego soli ale jednak
mój też w niedzielę u teściów jadł rosół, z tym że teściowa oszczędna w soli więc nie dawałam sobie magi i jadł z makaronikiem
ale jak w domu gotuje i dam troszkę to się nie martwię
![]()
Do rosołu to tylko kulki daję, ale potem przelewam przez sito, a dla dziecka to już w ogóle bez dwóch zdańPieprz moze byc, kulki niekoniecznieale mozna przelac przez sito np
![]()
A jakżeWidzę, że w każdym polskim domu rosół w niedzielę![]()
NudaOjaaaa powodzenia!! Daj znać jak było![]()