Ja miałam risottoWidzę, że w każdym polskim domu rosół w niedzielę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam risottoWidzę, że w każdym polskim domu rosół w niedzielę![]()
Ja nie jem rosołuWidzę, że w każdym polskim domu rosół w niedzielę![]()
jak możesz…Ja nie jem rosołu![]()
Ja ostatnio też podałam na noc, bo nie mógł zasnąć, wiercił się, płakał. Po pedicetamolu spał ładnie i rano był wyspanyU nas dzis musiał wjechać ibum na wieczór bo mloda nie radzi sobie z bólem dziaselek prze zęby. Ciagly placz, łzy, noszenie, spac nie mogla. Az mi jej szkoda... takze mam nadzieje ze jej troche ulzy i bedzie spala w nocy
jak możesz…![]()
myślałam że tym sie nie da przejeśćBo właśnie całe życie w domu w niedzielę rosół i zupełnie inaczej gotuje haha. Przejadło się.
Moja Mama sama makaron robi jeszczemyślałam że tym sie nie da przejeśćja uwielbiam! I kluski obowiązkowo!
![]()
NajlepiejMoja Mama sama makaron robi jeszcze![]()
u nas to samo, nie przespałam chyba jeszcze nawet godziny. Nie wiem czy to nie ma zwiazku z tym ze jest pełnia dzisiaj.Kurde łaski mloda wstaje nie wiem który raz dzisiaj.... oszaleje... wkolo przekreca się na brzuch i wyje. Pospi tak 10,15 minut i placz;/ a ja juz mam dość tego ciągłego podrywania się z lozka:/