hahaha, w punktTrzeba było wejść i zapytać, ojej, a co ona tak płacze? Może głodna? Albo jej zimno w nóżki?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahaha, w punktTrzeba było wejść i zapytać, ojej, a co ona tak płacze? Może głodna? Albo jej zimno w nóżki?![]()
Gratuluje !;D ja bylam dzis na spacerze pol godziny ;D szybkim marszem. I tu to dopiero slaba kondycja ;p jakbym wsiadla na rower to chyba jęzor do ziemi ze zmęczenia po 15 kilometrach by byl ;DBylam na rowerze, 15 km. Oj kondycja słaba![]()
No to u mnie był jęzor, ale musialam ukrywać buzię pod szalikiem bo taki wiatr. Mam nadzieję, że zatok sobie bardziej nie zalatwilam.... Bo pogoda wietrzna....Gratuluje !;D ja bylam dzis na spacerze pol godziny ;D szybkim marszem. I tu to dopiero slaba kondycja ;p jakbym wsiadla na rower to chyba jęzor do ziemi ze zmęczenia po 15 kilometrach by byl ;D
No to u mnie był jęzor, ale musialam ukrywać buzię pod szalikiem bo taki wiatr. Mam nadzieję, że zatok sobie bardziej nie zalatwilam.... Bo pogoda wietrzna....
Tak tak, moja tez sie sporo kreci.Czy wasze dzieci też się tak kręca jak zasna wieczorem?? Młody zasypia już głównie sam w łóżeczku po ostatnim mleku, zasypia na boku, ale zauważyłam że jakiś czas później przekręca się na brzuch i potem kokosi co jakiś czas aż głowę ma w samym rogu łóżeczka i jakiś cały poskładany jest![]()
U mnie tak jest od okolo 4 miesiaca-jak sie sam na brzuch przekrecal. Teraz to juz nawet ochraniacz z lozeczka potrafi wszedzie posciagacCzy wasze dzieci też się tak kręca jak zasna wieczorem?? Młody zasypia już głównie sam w łóżeczku po ostatnim mleku, zasypia na boku, ale zauważyłam że jakiś czas później przekręca się na brzuch i potem kokosi co jakiś czas aż głowę ma w samym rogu łóżeczka i jakiś cały poskładany jest![]()
OMy dzisiaj z babcią chillera na wieczór![]()