• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas Julek ostatnio babci zapewnił 40 minutowy koncert. Ja przyjechaliśmy to płakał Julek, babcia i prababcia...
Dzis bylismy podpisać umowę o kredyt... mloda została z tesciowa. I więcej co ? Przeplakala cqla godzine. Bohaterka ;)
Nie wiem co oni jej zrobili ale co tylko wchodzimy do mieszkania to mala podkowa i placz.
No ale dzis to była sila wyzsza

To u nas brak leku. Hania kocha ludzi, tłumy i jak więcej to lepiej 😂😂 babka na sensoryce była w szoku, że ona taka jest. Normalnie takie dzieci nie chcą współpracować drą się. Hania szczęśliwa, raczkowała tańczyła 😂 wczoraj pojechaliśmy z mezem i hania do gd, i żałowaliśmy ze jej z babcia nie zostawiliśmy 😂bo darła się cala drogę do domu 😂

To u nas brak leku. Hania kocha ludzi, tłumy i jak więcej to lepiej 😂😂 babka na sensoryce była w szoku, że ona taka jest. Normalnie takie dzieci nie chcą współpracować drą się. Hania szczęśliwa, raczkowała tańczyła 😂 wczoraj pojechaliśmy z mezem i hania do gd, i żałowaliśmy ze jej z babcia nie zostawiliśmy 😂bo darła się cala drogę do domu 😂
No mój też cygańskie dziecko, wszędzie pójdzie 😂

reklama
Mój Filip tak samo... Im bardziej obca twarz tym lepiej 🙈 w domu tylko jak sama. Z nim jestem to czasem jak wyjdę to jęczy 🥴

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry