Mnie hania przeorala. Ciągle wstawala na nogi, siadała... Całs nocDziewczyny, ale mnie Ida przeorała wczoraj... Usnęła przed 20, wstała po 22 i usnęła po 1Wstała 6:30... Tyle chociaż, że ciągiem spała i się już nie budziła. Masakra
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie hania przeorala. Ciągle wstawala na nogi, siadała... Całs nocDziewczyny, ale mnie Ida przeorała wczoraj... Usnęła przed 20, wstała po 22 i usnęła po 1Wstała 6:30... Tyle chociaż, że ciągiem spała i się już nie budziła. Masakra
![]()
Fajne są bezprzewodowe, żałuję, że nie kupiłam.Specem nie jestempoprostu lubię wiedzieć, dopytuje się bo niestety teraz lekarze są jacy są
generalnie do soli fizjo, może być maseczka z dziurami po bokach. Przy sterydach czy lekach maseczka powinna nie mieć dziur.ktos tu napisał, że można zakleić taśma (wydaje się fajny pomysł) po inhalacji sterydsmi powinno sie pluskać jamę ustna, i myc oczy i buzke
![]()
Ale te bezprzewodowe to raczej do soli fizjo. Analizowałam duzo właśnie i chyba jeden się nadawał do lekówFajne są bezprzewodowe, żałuję, że nie kupiłam.![]()
Co te dzieci takie życie pobudzoneMnie hania przeorala. Ciągle wstawala na nogi, siadała... Całs noc![]()
a u mnie co 2 godziny chciałby butleMnie hania przeorala. Ciągle wstawala na nogi, siadała... Całs noc![]()
Ja mam materac pianka kokosJakie macie materace do łóżeczka? Musze pilnie zamówić![]()
No to sporo mój o 20 śpi o 12w nocy i o 5rano się budzi są dni gdzie nawet nie obudzi się o tej 12 i sam zasypiaa u mnie co 2 godziny chciałby butlea papuśki mu rosną
nie wiem jak go oduczyć tego nocnego picia w takich ilosciach
Lęk separacyjny?Dzis bylismy podpisać umowę o kredyt... mloda została z tesciowa. I więcej co ? Przeplakala cqla godzine. Bohaterka
Nie wiem co oni jej zrobili ale co tylko wchodzimy do mieszkania to mala podkowa i placz.
No ale dzis to była sila wyzsza