Sylwia99
Fanka BB :)
U nas też pierwsze chorowanie było ok, no i nagle wjechało zapalenie oskrzeli i oo.Noo na chwilą obecną super starsza, a hania wszystko się okaże w praniu, teraz ciezko cos powiedzieć. Zaliczyła kaszel gruźlika i gila po kolana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas też pierwsze chorowanie było ok, no i nagle wjechało zapalenie oskrzeli i oo.Noo na chwilą obecną super starsza, a hania wszystko się okaże w praniu, teraz ciezko cos powiedzieć. Zaliczyła kaszel gruźlika i gila po kolana
No niestety nie uniknie się wszystkiegoU nas też pierwsze chorowanie było ok, no i nagle wjechało zapalenie oskrzeli i oo.syn siostry tak często choruje i myślę, że i przez to na Lenę przeszło.
Ja chodzę prywatnie i to jest starsza Pani doktor i bardzo dobra. No jak mus, to musNo niestety nie uniknie się wszystkiegoja się cieszę, że mam fajna lekarkę dla dzieci. Kiedyś starszej corce jak miala 4 msc lekarz prywatnie dał antybiotyk, ale na drugi dzień zronilam crp i poszlam do swojej i okazało się że na szczęście nie trzeba
![]()
To trzymamy kciuki!! Po antybiotyku trochę odizoluj dzieci siostry od małej. Bo organizm jest osłabiony. Nie pozwalaj dotykać, bawic się z nią...Ja chodzę prywatnie i to jest starsza Pani doktor i bardzo dobra. No jak mus, to mussiostry syn angina, dalej zapalenie oskrzeli, jutro ma badania robić, mocz, morfologia i crp, bo coś się dzieje złego, bo brzuch go boli z prawej strony. Aby badania wyszły ok, bo jak nie, to szpital.
![]()
Staram się bardzo..dziękujęTo trzymamy kciuki!! Po antybiotyku trochę odizoluj dzieci siostry od małej. Bo organizm jest osłabiony. Nie pozwalaj dotykać, bawic się z nią...
Jaki fotelik?Ja się cieszę bo nas tez choroby omijają na szczęście
Wybrałam w końcu fotelik dla młodego![]()
Ja używam..Używacie jeszcxe monitorów oddechu?
Axkid Minikid 1.0Jaki fotelik?![]()