sandra0777
Fanka BB :)
Ja tez uzywamUżywacie jeszcxe monitorów oddechu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez uzywamUżywacie jeszcxe monitorów oddechu?
Ja nie bo w nocy wstaje do młodego taka nieprzytomna że za każdym razem zapominam wyłączyć i wyje... Ale chyba zacznę znowu bo przeniosłam łóżeczko do kątaUżywacie jeszcxe monitorów oddechu?
Tez o nim mysle-czym on sie rozni od wersji 2.0?Ja używam..
Axkid Minikid 1.0
Ja szukam czegoś przodem i tylem.Ja używam..
Axkid Minikid 1.0
No ja też używam. I tak się zastanawiam ile jeszczeJa tez uzywam
Byłam dzisiaj w sklepie więc widziałam na zywo i jak dla mnie niczymTez o nim mysle-czym on sie rozni od wersji 2.0?
Ja mam do października wypożyczenie, więc teraz pewnie oddam. On i tak śpi z nami, a ja się już pogodziłam z tym faktemNo ja też używam. I tak się zastanawiam ile jeszcze![]()
Oj u nas niby mniej kaszlu u małego nie tak jak ostatnio się dusił ażZa to i ja się źle czuję, głowa mnie boli, katar mam.
![]()
No idzie od sąsiadki dzieci zapłacenie płucWłaśnie byłam dzisiaj u lekarza z dziewczynami, u Matyldy zmiany na oskrzelach (pierwszy raz w życiu), u Idy na szczęście czysto. Podobno teraz jakiś wirus RSV i łatwo takiego malucha zarazić. U Matyldy w przedszkolu też dużo dzieciaków chorych.
No ja raz na rok choruje teraz mnie dopadło po 2tyg jak Kinga zaczęła kaszlecJa też lekko przeziębiona już kilka dni, aż nie mogłam uwierzyć tak dawno nic mi nie byłonajpierw ból gardła, a teraz już tylko kaszel mnie łapie i ogólne osłabienie, więc nie jest źle, ale o Czarusia się boję, zwłaszcza teraz jak kaszlę, na szczęście póki co się trzyma
![]()