• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój jest zawodowym kierowcą nigdy wypadku nie mieliśmy 🙂czy kupisz za 1000zl czy za 500i tak ucierpi ten fotelik zależy jaką siła uderzenia w wypadku... ostrożnie jrzdzimy
I oby jak najdłużej dalej bez wypadku tylko niestety tego nie da się przewidzieć...
Jak my uważamy to ktoś może tego nie zrobic.
U mnie w miejscowości w wakacje znajomi mieli wypadek gdzie oni jechali po swoim mieście zgodnie z przepisami a ktoś przyjezdny ich skasowal. Corka bez szwanku w tym. Ojciec ok. Za to dziewczyna śmigłowcem zabierana i 2 miesiące juz dochodzi do siebie.
Takzw nigdy nic nie wiadomo

I oby jak najdłużej dalej bez wypadku tylko niestety tego nie da się przewidzieć...
Jak my uważamy to ktoś może tego nie zrobic.
U mnie w miejscowości w wakacje znajomi mieli wypadek gdzie oni jechali po swoim mieście zgodnie z przepisami a ktoś przyjezdny ich skasowal. Corka bez szwanku w tym. Ojciec ok. Za to dziewczyna śmigłowcem zabierana i 2 miesiące juz dochodzi do siebie.
Takzw nigdy nic nie wiadomo
Mo napewno wypadki są z moim jeżdżę już 9lat i nigdy stłuczki ani nic nie mieliśmy. Życie pisze różne scenariusze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry