• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

65 g to to samo praktycznie co 75D.
Ja mam dobrane u brafiterki i z każdej firmy mam 75-70 I lub J.
Ale ja faktycznie mam ogromne piersi, mam takie zdjęcie jak małego karmie i są większe od jego główki 🤣🤣🤣
Ja tam w każdym sklepie mam inny rozmiar, a różnica między tym moim 75D a 65G jest naprawdę znaczna! Zresztą w wielu sklepach nie typowo bieliźnianych rozmiarówka kończy się na D, max DD i to już są staniki na naprawdę ogromne piersi, tak jak piszesz coś jak główka niemowlaka. To ja nawet na początku jak karmiłam nie miałam tak dużych 😂

reklama
No bo tu obwód najwięcej znaczy. Można mieć miseczke 70B a można mieć 90B i odwrotnie, można mieć 60E a mozna 90E i to są zupełnie inne rozmiary przeciez. Ja wiem po sobie bo mam mały biust a kiedyś nosiłam właśnie jakieś 60E czy cos w tym stylu i to było malutkie
Tak, wiem, że to miseczka zwiększa się wraz z rozmiarem obwodu, ale nie wszystkie sklepy tak równomiernie szyją. Moje 75D jest porównywalne do 70H z innej firmy (oba nosiłam po porodzie), a aktualnie noszę malutkie w stosunku do tamtych 65G.

reklama
Laski 😂😂 mój stary chyba będzie w delegacji o tydzień dluzej, miał być 3 tygodnie i potem lot z Kopenhagi do Polski, ale głupek nie wziął dowodu 🤦🤦🤦 i nie wsiądzie do samolotu... Więc musi chyba zostać tydzień dluzej żeby wrócić z resztą samochodem. Dramat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry