• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja chudnę po odstawieniu 😀😀. Tzn mniej żre 😂 ja jak już nie karmie jestem jakas spokojniejsza 😂 karmiłam tyle ile chcialam. Kształt piersi teraz bardzo mi się nie podoba. Najlepsze w butli jest to, że mąż może też karmic 😀😀albo babcia 😂😂 i nie muszę wkoncu wyciągać mleczarni 😂😂😂i maz zadowolony, że odzyskał piersi 😂
Mój mąż też już wypatruje z utęsknieniem zwłaszcza że karmiłam 3 lata potem 9 miesięcy przerwy i znowu :P

reklama
Z tymi rozmiarami to nie ma co porównywać, bo każda firma robi inne rozmiary, ja mam z jednej ogromniasty stanik 75D, gdzie teraz mogłabym skarpetki dorzucić, a z innej mam idealny na teraz 65G, a mam raczej małe piersi 😉
65 g to to samo praktycznie co 75D.
Ja mam dobrane u brafiterki i z każdej firmy mam 75-70 I lub J.
Ale ja faktycznie mam ogromne piersi, mam takie zdjęcie jak małego karmie i są większe od jego główki 🤣🤣🤣

Kurdw dziewczyny czytam jak jak się cieszycie z przechodzenia na mm a ja tak dalej zaluje ze nie dane mi było karmic cyckiem;( i w głębi duszy mam taka cicha nadzieje ze kiedyś przy drugim bedzie mi to dane. Przyzwyczaiłam się ze mloda jest na mm ale mam wrażenie że coś mnie w tym macierzyństwie ominęło... ;D

Z tymi rozmiarami to nie ma co porównywać, bo każda firma robi inne rozmiary, ja mam z jednej ogromniasty stanik 75D, gdzie teraz mogłabym skarpetki dorzucić, a z innej mam idealny na teraz 65G, a mam raczej małe piersi 😉
No bo tu obwód najwięcej znaczy. Można mieć miseczke 70B a można mieć 90B i odwrotnie, można mieć 60E a mozna 90E i to są zupełnie inne rozmiary przeciez. Ja wiem po sobie bo mam mały biust a kiedyś nosiłam właśnie jakieś 60E czy cos w tym stylu i to było malutkie

65 g to to samo praktycznie co 75D.
Ja mam dobrane u brafiterki i z każdej firmy mam 75-70 I lub J.
Ale ja faktycznie mam ogromne piersi, mam takie zdjęcie jak małego karmie i są większe od jego główki 🤣🤣🤣
No faktycznie Bozia Cię obdarowała :D ja to teraz jak jest laktacja stabilna to w sumie mam takie jakie miałam przed ciąża. I już się pogodziłam że jak przestanę karmić to będą smutne nalesniczki. Może kiedyś jak będę bogata 😂😂 to sobie zrobię sztuczne

No faktycznie Bozia Cię obdarowała :D ja to teraz jak jest laktacja stabilna to w sumie mam takie jakie miałam przed ciąża. I już się pogodziłam że jak przestanę karmić to będą smutne nalesniczki. Może kiedyś jak będę bogata 😂😂 to sobie zrobię sztuczne
Ee ja nie chcey, nie lubię i ferować w swoje ciało,a wiem że to boli tak jak po CC, więc dziękuję. Chyba musieliby mi dopłacić.

Ostatnio stwierdziłam, że chce za dwa lata kolejne dziecko, a potem podwiązuje jajniki, bo chce jak najszybciej przeżyć cesarkę i mieć święty spokój 🤣

Ee ja nie chcey, nie lubię i ferować w swoje ciało,a wiem że to boli tak jak po CC, więc dziękuję. Chyba musieliby mi dopłacić.

Ostatnio stwierdziłam, że chce za dwa lata kolejne dziecko, a potem podwiązuje jajniki, bo chce jak najszybciej przeżyć cesarkę i mieć święty spokój 🤣
Ja miałam zawsze 65H ;D wiec rozumiem o czym mowa haha.

Ale za dwa lata zajść w ciążę czy już urodzić? Bo jak urodzić no to lada moment będziesz musiała się zabierać do roboty 🙈

reklama
Też mam plan że zrobię sztuczne😂 jak karmiłam to jeszcze miałam spoko ale teraz to niestety bardzo smutne naleśniczki😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry