marta18691
Fanka BB :)
O kurde to musiał mieć dużo siłyJa w ogóle o tym nie pomyślałam, a wczoraj Alek przewrócił suszarkę z praniem i krzyczy mama mamaczas wszystko opakować styropianem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O kurde to musiał mieć dużo siłyJa w ogóle o tym nie pomyślałam, a wczoraj Alek przewrócił suszarkę z praniem i krzyczy mama mamaczas wszystko opakować styropianem.
No to rollercoaster dopiero się zaczynaMoj bubu nic nie robil, a dzisiaj niespodzianka-usiadl w siadzie bocznym i zaczyna pelzac![]()
Ta zabawa wygrałaBeznadziejne wesele, jedzenie nie dobre. Wino skończyło się przed 22. Wypilam kieliszek wina i bum nie mahania zasnela przed 22 na rękach tańcząc
bawilismy się hania w zbite jajo przy stole, jak zaczynała marudzić to podaj dalej
ale ona była zadowolona duzo ludzi atrakcje
spala w wozku do 23.30, i stwierdzilam ze ja zawiozę do pokoju i kamere ustawie. Latałam do pokoju średnio co 20 minut
o 2 stwierdzilam, że ide spac
takze było bardzo słabo.
A dzisiaj królowa przespała orkiestrę 3 h.... W domu otworze szafke i sie budzi,Ta zabawa wygrałabędę pamiętać, może kiedyś się przyda
![]()
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicyU nas dziś pierwsza rocznica ślubu a jestesmy już 11 lat razemi stwierdzam że ten rok byl mega ciężki
nie wiem o co chodzi z tym nocnym spaniem ale u nas też ciągle pobudki i to z takim rykiem jakby go ze skóry obdzierali. Mam nadzieję że to skok tak jak ktoś tu wspominał i szybko minie
![]()
My też 11 lat razem, a rocznicę mieliśmy 6, w majuWszystkiego dobrego z okazji rocznicymy też z moim mężem 11 lat razem ale mieliśmy niedawno już 2 rocznicę ślubu
![]()
Ja jestem w mezem od 16 latWszystkiego dobrego z okazji rocznicymy też z moim mężem 11 lat razem ale mieliśmy niedawno już 2 rocznicę ślubu
![]()