Kaszka na noc mlze mu ciążyć na żołądku.Gó*no dają te kaszki. W dodatku od ponad pół h nie chcę usnąć..
Chyba musicie przetrwać ten czas.
Ja obstawian juz ten skok 8 miesiąca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kaszka na noc mlze mu ciążyć na żołądku.Gó*no dają te kaszki. W dodatku od ponad pół h nie chcę usnąć..
Ja z moim 9lat a 7rocznica ślubu byla w czerwcuWszystkiego dobrego z okazji rocznicymy też z moim mężem 11 lat razem ale mieliśmy niedawno już 2 rocznicę ślubu
![]()
Hmm nie wiem czy to skok, bo trwa to od 2 miesięcyKaszka na noc mlze mu ciążyć na żołądku.
Chyba musicie przetrwać ten czas.
Ja obstawian juz ten skok 8 miesiąca
U nas też mniej więcej od 2 miesięcy regres snuHmm nie wiem czy to skok, bo trwa to od 2 miesięcynajgorzej to wszystko przechodzi tatuś, powiedziałam, że mu hotel wynajmę na tydzień i jak wróci, to dziecko będzie pięknie spało
Dzisiaj zrobię mu jedną drzemkę ok 12-13 i zobaczymy, może tu jest problem.
Powiedz mi jak usypiasz 2 dzieci. Na raz? Czytasz im razem przed snem?U nas też mniej więcej od 2 miesięcy regres snu![]()
Tatusiowe zawsze mają swoje ;D u mnie jak mąż jest w domu to mloda tez jest totalnie rozbita. Jej rytm sie gubi ;DHmm nie wiem czy to skok, bo trwa to od 2 miesięcynajgorzej to wszystko przechodzi tatuś, powiedziałam, że mu hotel wynajmę na tydzień i jak wróci, to dziecko będzie pięknie spało
Dzisiaj zrobię mu jedną drzemkę ok 12-13 i zobaczymy, może tu jest problem.
Styczniowe urwisyU nas też mniej więcej od 2 miesięcy regres snu![]()
Haha dokładnie. Oni są tacy słabi, jak stary jest w domu to Alek nie posiedzi w łóżeczku, teraz jestem sama to się już godzinę prawie bawi, z przerwą na zmianę pieluchy.Tatusiowe zawsze mają swoje ;D u mnie jak mąż jest w domu to mloda tez jest totalnie rozbita. Jej rytm sie gubi ;D
Haha ja mam to samo, dzisiaj rano mówiłam, że o 22 będę już w łóżkuPo co ja siedzę z mezem po nocach jak pozniej jestem taka śpiącadzisiaj idę spać z dziećmi!!