• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Czy wasze maluchy tez są ciekawe odkurzacza (robota) a jak jedzie na nią to szybko ucieka 😂😂 Jezu jak mnie to śmieszy 😂😂
Taak! Czarek uwielbia odkurzacz, zwłaszcza w niego walić i szarpać, ale jak jest włączony to już tak nie cwaniakuje, może kojarzy mu się z katarkiem, którego się panicznie boi 🙈 poza odkurzaczem upodobał sobie jeszcze wszystkie możliwe klapki i kapcie i te brzegi od maty puzzlowej, już je zdjęłam, bo wciąż je odczepia i gryzie 😂

Taak! Czarek uwielbia odkurzacz, zwłaszcza w niego walić i szarpać, ale jak jest włączony to już tak nie cwaniakuje, może kojarzy mu się z katarkiem, którego się panicznie boi 🙈 poza odkurzaczem upodobał sobie jeszcze wszystkie możliwe klapki i kapcie i te brzegi od maty puzzlowej, już je zdjęłam, bo wciąż gryzie 😂
Moj maz ma czerwone klapki po domu, Hanka na ich punkcie jest chora 😂juz kazał mi je wyprac i żeby to jej były 😂😂bo jak taki mały rodwiajler biegnie do nich i gryzie 😂😂

Dziewczyny kp - jak usypiacie dzieciaczka i usypia Wam przy pierwszej piersi, to zmieniacie jeszcze i dostawiacie do drugiej tak zeby sie wiecej najadlo czy zostawiacie i nie tykacie ? 😄
U nas zwykle jedna pierś, jak usypia to zakładam że się najadł i nie budzę. Sen rzecz święta 😇😇 bardzo rzadko je więcej niż jedną. Chociaż czasami jest tak że się jeszcze wybudzi to przystawiam do drugiej i przy niej zasypia, ale to raz na jakiś czas się zdarza

Ja mam różowe i są hitem😂 zabawki mogą nie istnieć jak klapki są pod ręką😂 zresztą w ogóle u nas zabawkami to właściwe mało się bawi. Wszystko inne jest ciekawsze niż jakieś tam zabawki😂
To chyba wszystkie dzieci tak mają. Mój identiko. Jak mu dam pilota to jakby skarb znalazł, a zabawka 5 minut go zajmie i już leci do pufy albo kanapy wstawać i się drzec 😂

U nas dzisiaj sryjland pobudek. Mloda wstaje co chwila z płaczem. A gdzie do rana jeszcze;/ nie wiem czy to ząb bp slini sie strasznie. Czy cos innego. Ale jest dopiero 3 godzina nowego dnia a ja jiz wymiękam;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry